Stort udvalg af
vandpiber
Vandpiber i alle former og kvaliteter
fra kendte brands.
Vandpibetobak
i alle smage
Danmarks største udvalg
af originalt vandpibetobak.
Gratis fragt over 500 DKK
Udbringning i hele Odense
Officiel leverandør

Udvalgte vandpiber

Nye produkter på shoppen

Pakketilbud

Køb vandpibe, tobak, vandpibe kul og tilbehør online hos HD Shisha

HD Shisha er en vandpibe- og tilbehør butik med alt til vandpiber. Vi har både en fysisk butik med lokation i Odense, udlejningsmuligheder og webshoppen her, hvor du kan købe vandpiber, tobak og vandpibe tilbehør online.

Vi giver alle vandpiberygere og entusiaster mulighed for at købe kvalitets vandpiber såsom Oduman, MYA, El-Badia og Aladin. Leder du efter billige vandpiber har vi også en kategori som du kan på på opdagelse i. 


Vi går meget op i service og kvalitet, hvilket altid er i top. Det betyder at du hos HD Shisha finder de bedste produkter på markedet, og så til en rigtig god pris. 

 

Produkter – Kun de bedste vandpiber og vandpibetobak

Hos HD Shisha fører vi kun kvalitetsprodukter af vandpiber og vandpibe tobak og vandpibe tilbehør. Herunder finder du komplette vandpiber og pakketilbud-sæt, samt enkle dele som vandpibehoveder, vandpibeslanger, vandpibevaser, vandpibekul, varmeregulatorer og meget mere.

Hos HD Shihsa finder du også et stort udvalg af vandpibetobak fra de populære brands som Adalya Tobak, Mazaya Tobak, True Passion, Al-Fakher Tobak og Social Smoke. Vi fører også væske, stone og creme som alternativ til den klassiske tobak.

 

Vandpibe Tilbehør – Alt til vandpiber 

Hos HD Shisha finder du alt tilbehør til vandpiber både som ekstraudstyr, rengøringsartikler, samt en masse reservedele til din vandpibe. Alle vores produkter er nøje udvalgt med fokus på kvalitet og design, så vores kunder altid er tilfredse.

Vi tilbyder en masse forskellige vandpibe tilbehør, der passer lige præcis til dine behov.
Du finder en række forskellige vandpibe tilbehør i alverdens farver, design og pris. Blandt andet fører vi en masse vaser, mundstykker, hoveder, slanger, tange og meget mere af reservedele til vandpiber.  

Hylderne er også proppet med ekstraudstyr som kul afskærmer, kulholder, opbevaring og rengøringsprodukter til vandpibe. Se alle vare her!

 

Vandpibe Mærker – Aladin, Oduman, El-Badia og MYA

Vigtigt for Os er, at den vandpibe du køber hos os, er den rigtige for dig. Derfor har vi nøje udvalgt de mest populære brands når det kommer til vandpiber. Her er et hav af forskellige vandpiber i stor, mellem og lille, med enkelt eller flere slanger, i en masse forskellige farver.
Vores 4 bedst sælgende vandpibe mærker er fra Aladin, Oduman, El-Badia og MYA.
Her finder du både pakketilbud, komplette vandpiber og tilbehør fra de populære mærker. 

 

Vandpibe Tobak Mærker – Tobak fra Adalya, Mazaya,

True Passion, Al-Fakher og Social Smoke

Ligesom når vi skal udvælge mærker til vandpiber, er de rigtige mærker af tobak essentielt for oplevelsen, hvilke selvfølgelig skal være i top. Derfor har vi fundet de mest populære vandpibetobak mærker i verden. Vi er stolte over at kunne tilbyde tobak fra mærker som Adalya, Mazaya, True Passion, Al-Fakher og Social Smoke.

Udover den klassiske vandpibetobak, har vi på HD Shisha også et godt udvalg af alternativer, som vandpibe creme eller stone med væske. Dette er 100% tobaksfri rygning til din vandpibe. Prøv vandpibe stones fra ICE Rockz og Shiazo. Eller prøv vandpibe Creme fra de populære True Cloudz eller Hookah Squeeze. 

 

Lej en vandpibe – Vandpibe Udbringning i Odense – Lej i 24 timer

HD-Shisha tilbyder vores kunder i Odense at få bragt deres vandpibe ud til dem – Direkte til døren, eller hvor end du befinder dig. 

Med HD Shisha udbringning, kan du leje en Shisha til huset, have, parken, havnen. Vi udbringer vandpiber i hele Odense.
Vores fokus ved udlejning er service og high-class. Det betyder at den vandpibe du lejer hos os, er af bedste kvalitet, og det samme gælder den tobak som vi bruger. Vores vandpiber til udlejning er alle dedikeret til én smagsvariant. Det betyder at hvis du bestiller med æblesmag, får du en vandpibe som kun har været brugt med æbletobak.

Konceptet går simpelt ud på at hvis du har lyst til at ryge vandpibe, så ringer du til HD-Shisha på tlf. 31 9000 55 og vi kommer ud til dig indenfor 45min – dette har vi leveringsgaranti på!

 

Det er ganske simpelt.

  1. Ring og bestil på tlf. 31 9000 55. Alle dage fra 17.00 – 22.00, lørdag fra kl 14.00 – 00.00.
  2. Vi levere vandpiben indenfor 45 min. med alt nødvendigt tilbehør. 
  3. Afhentning indenfor 24 timer og/eller efter aftale. – Ja, vi henter selv den udlejet Shisha.

Priser fra 100,- og vælg mellem forskellige smag fra vores mest populære tobaksmærker: Adalya, AL-fakher og Social Smoke.

 

Billig fragt og hurtig levering af vandpiber

Den gode service er yderst vigtig for os, hvilket afspejler sig i alle aspekter af vore forretning. Når du bestiller vandpiber, tobak og tilbehør hos os, får du billig fragt, hurtig levering og mulighed for at returnere dine varer i op til 14 dage. Samtidig gør vi vores bedste for at de produkter du ser på vores webshop altid er tilgængelige – uanset hvilket design eller smagsvariant, du ønsker.
Vi har nem og sikker betalingsmulighed og gratis levering over 500 kr. 

 

HD SHISHA ønsker dig god shopping på vores webshop, og god fornøjelse med vandpiberygningen – God vind(røg) herfra ?

FØLG HD SHISHA

Følg os på de sociale medier og få opdateringer om tilbud, rabatter og nyheder.

TILMELD NYHEDSBREV

Tilmeld dig nyhedsbrevet og vær den første til at modtage tilbud og nyheder fra os. Vi sender nyhedsbreve højst 1 gang om måneden, og du kan altid framelde dig igen.