Handelsbetingelser

SALGS OG LEVERINGBETINGELSER

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra HD Shisha. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og HD Shisha.

Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive afsendt inden for en uge efter, vi har modtaget din bestilling. Hvis en vare mod forventning er udsolgt, sender vi besked om, hvornår varen kan forventes at blive leveret.

WWW.HDSHISHA.DK drives af HD Shisha, og er en enkeltmandsvirksomhed.

LEVERINGSPERIODE

Såfremt det bestilte er en lagervare, sker leveringen normalt indenfor 1-2 arbejdsdage.

Vi leverer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og resten af verden.

FORSENDELSESOMKOSTNINGER

Levering af varer fra HD Shisha anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og HD Shisha. Denne bliver faktureret efter vægt og størrelse.

Priserne for fragt i Danmark er fra 49,99 DKK

Alle ordrer bliver sendt som pakker, der indeholder forsikring samt Track & Trace.

PRISER OG BETALING

Alle priser på HD Shisha’s Online Store er i DKK. inkl. 25% moms. Al betaling på hjemmesiden sker elektronisk og i DKK.

Vi modtager følgende betalingskort Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro.

Når du betaler med dit kreditkort, trækker vi ikke pengene fra din konto, før vi har afsendt dine varer. Transaktionen foregår via PBS/Nets/Teller, og dine oplysninger bliver krypteret med en SSL-kryptering, som opfylder alle de krav PBS/Nets/Teller stiller til sikkerheden.

Når du betaler via. bankoverførsel, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Varen sendes til:

Biskorupvej 76, 5240 Odense NØ, Danmark

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@hdshisha.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, som du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Biskorupvej 76, 5240 Odense NØ, Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse (mod forudgående aftale).

EJENDOMSFORBEHOLD

Ejendomsretten til varer forbliver hos HD Shisha (DANMARK) ApS indtil hele betalingen er blevet gennemført.

ERSTATNING

Farven på produkterne afbildet i onlinebutikken kan afvige fra den faktiske produktfarve.

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, e-mailadresse, tlf.nr., adresse, postnr. og by.

Alle oplysninger til vores behandling af ordre vil blive behandlet strengt fortroligt.

HD Shisha er forpligtet til at beskytte dit privatliv. Alle personlige informationer, vi har fået, vil udelukkende blive brugt med det formål at behandle ordrer. Vi vil ikke sælge, handle med eller leje dine personlige oplysninger ud til tredje part.

Hvis du sender os en ordre indeholdende information om din konto, vil vi give adgang til en sikkerheds server. Sikkerhedssoftwaren (SSL) krypterer alle informationer, som du taster, før det bliver sendt til os. Endvidere vil alle kunder være beskyttet mod uautoriseret adgang fra tredje part.

Personoplysningerne registreres hos HD Shisha og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.hdshisha.dk er Manager – Hassan Dalal – HD Shisha.

Som registreret hos HD Shisha, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@hdshisha.dk.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Manager – Hassan Dalal – på info@hdshisha.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om, hvordan du klager på www.forbrug.dk.

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.

GENERELT

Vores generelle betingelser og vilkår gælder alle leveringer og tjenester. En ordre er bindende så snart du har sendt den til os.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 10. juni 2020