Laziza – Granatæble – 330 ml

DKK 14,95

HDSHISHA.dk er altid på forkant med, hvad der kommer på hylderne på det danske marked. Derfor har vi investeret i de berømte Laziza – drikkelse. Dette er blandt verdens bedste læsedrink på markedet. Ved tvivl kan man altid kontakt HDSHISHA på info@hdshisha.dk.

Laziza – Granatæble – 330 ml ♥♥♥

Varenummer (SKU): 377 Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,
Hvem er Laziza ?

Laziza betyder “lækker” eller “dejlig” på arabisk. På trods af forbuddet mod alkohol i mange lande i Mellemøsten har øl længe været populært i Libanon som en ferie- eller stranddrink.

Mr. George Gellad startede Laziza i 1931, det første bryggeri i Mellemøsten. Lagerølen blev den mest populære i Libanon, indtil bryggeriet blev beskadiget under borgerkrigen og ophørte med produktionen i 1990.

I 1999 begyndte Georges Khazam, barnebarn af virksomhedens grundlægger, at sælge Laziza-øl igen samt denne ikke-alkoholiske version. Begge drikkevarer blev aftappet af Bayern i Holland. Efter en bitter prisfastsættelse med Almaza-bryggeriet i begyndelsen af ​​2000’erne blev Lazia købt ud af Almaza og den hollandske multinationale Heineken i 2003, som afbrød selskabets ølsalg. Den ikke-alkoholiske Laziza eksporteres nu overalt i Mellemøsten, hvor ikke-alkoholiske brygger er et voksende marked.

I modsætning til andre ikke-alkoholiske drikkevare fremstilles Laziza ikke ved at fjerne alkoholen fra en gæret drik. I stedet bruges dens byg og humlen simpelthen som aroma og sødemiddel.

HD SHISHA:

HDSHISHA.dk har en række af Laziza varekatalog på lageret. Vi holder vores hylder opdateret med de nye produkter.

Information

Skulle man være interesserede i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, stor ryger eller noget lignende. Så er man velkommen til at kontakte osinfo@hdshisha.dk.

I bedes efterlader et nummer vi kan kontakte jer på.

 

Brand

Laziza