Pakketilbud – 1

DKK 349,95

HDSHISHA.dk er altid på forkant med, hvad der kommer på hylderne på det danske marked. Derfor har vi sammensat nogle lækre pakketilbud til vores kunder. Disse pakker indeholder de bedste produkter, de mest solgte produkter og den optimale sammensætning.

Denne pakketilbud indeholder:

  1. MYA – Petite – 249,95
  2. Marrakech 3.0 slange – 79,95
  3. Three Kings – 33 mm – 89,95

 

Varenummer (SKU): 184 Kategorier: , , Tags: , , , , , , , ,
Pakketilbud

HD HISHA søger for at sammensætte lækre pakketilbud til vores kunder.

De forskellige tilbud kan indebærer vandpiber, kultænder, kul, hoveder, tilbehør og meget mere.

Disse pakketilbud er opbygget af det mest solgte på vores hjemmeside og de bedste sammensætning vi kan tilbyde til vores kunder.

Ønsker man et specielt pakketilbud udover dem vi allerede har lavet tilbud på, kan man altid kontakte os på nedenstående oplysninger.
Information:

Skulle man være interesserede i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, stor ryger eller noget lignende. Så er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk.

I bedes efterlader et nummer vi kan kontakte jer på.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brand

El-Badia

El-Badia - produkter og vandpiber i topkvalitet

El-Badia har beskæftiget sig med vandpiber dog vandpibetilbehør siden 1991. Når de producerer deres vandpiber, går de højt op i kvaliteten af selve produktet. De har arbejdet i faget i mange år, og derfor kender de også forskel på god og dårlig kvalitet. Derfor leverer de et stort udvalg af flotte vandpiber i den allerbedste kvalitet, og vi er derfor stolte af at kunne sige, at vi tilbyder et bredt udvalg af deres produkter på HD Shisha. Vælger du at shoppe vandpiber eller forskelligt vandpibetilbehør fra El-Badia, så er du sikret produkter af rigtig god kvalitet. Den gode kvalitet gør ligeledes, at vandpiberne har en god holdbarhed og en lang levetid - alt i alt en super god investering. Hos HD Shisha sørger vi altid for at holde vores lager opdateret med de nyeste produkter fra El-Badia. Løbende mødes vi med ejeren fra El-Badia for at opdatere os på deres nyudviklede produkter, så vores kendskab til produkterne er i top, når du har brug for gode råd og vejledning.

Flot design og brugervenlighed

El-Badia er et af de erfarne vandpibemærker, der er kendt for sine små kvalitetsvandpiber i forskellige, flotte farver. Deres mærkesager er kvalitet, udseende og brugervenlighed. Designet på deres vandpiber er innovativt, elegant og funktionelt. De fås i alle mulige forskellige farver såsom guld, grøn, gul, rød, pink, sort, sølv og turkis. Der er altså god mulighed for at finde en vandpibe, som du synes er flot, og som passer ind hjemme hos dig. Ikke nok med, at El-Badia vandpiberne har et unikt og flot design, så er de også brugervenlige. Det kan altså være en rigtig godt valg til dig, der er nybegynder med en vandpibe, eller hvis du kun har prøvet det få gange.

Pakketilbud med El-Badia

Er du nybegynder kan du ligeledes finde alle vores gode pakketilbud, så du får en god start med lige netop det, du skal bruge. Vi har nemlig også sammensat pakketilbud med El-Badia vandpiberne og dermed gjort det nemt for dig. Det vil altså sige, at hvis du ønsker dig en af de smarte El-Badia vandpiber, så kan du med fordel vælge et af de færdige pakketilbud, så du ikke også skal finde alle de andre produkter og materialer, du alligevel skal bruge, når du skal i gang med at ryge. Samtidig er der også gode muligheder for at spare lidt ekstra, når du køber det som samlet pakketilbud.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for gode råd eller vejledning? Hos HD Shisha sidder vi altid klar på tasterne, når du kontakter os på info@hdshisha.dk med dine spørgsmål. Meddel os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.

MYA

MYA - vandpiber i unikt design og vandpibetilbehør i god kvalitet

MYA er et brand, der er verdensledende inden for vandpibedesign og fremstilling. De har fabrikker i størstedelen af verdenen, og har gennem de sidste 40 år fremstillet unikke og funktionelle vandpiber til fornuftige priser. Når du køber vandpiber og andre produkter fra MYA, er du sikret fantastisk kvalitet og langvarig holdbarhed. Udover at levere kvalitetsprodukter, så er de ligeledes kendetegnet ved deres unikke og super flotte krystalvandpibevaser. I fremstillingen af disse er anvendt det allerfineste Bohemian krystal samt Overlay krystal, som er glaskrystaller smeltet med farvet krystal og derefter raffineret med diamanthjul. Det er ikke blot deres design og materialer, der gør MYAs produkter unikke. De forskellige dele af deres vandpiber er nemlig ligeledes mundblæste og håndskårne for at opnå unikke resultater. Derudover anvender de metaller, som ikke ruster, hvilket betyder, at deres produkter holder sig pæne - selv efter brug mange gange. Du finder de flotte og unikke produkter fra MYA her på HD Shisha, hvor du ligeledes kan shoppe alle de andre smarte vandpiber samt et bredt udvalg af godt vandpibetilbehør i god kvalitet, du skal bruge for at komme godt i gang med rygeoplevelsen.

God holdbarhed og funktionalitet

Vælger du at shoppe de lækre og flotte MYA produkter, er det altså ikke blot flot design, du vælger at investere i. Deres produkter har nemlig også en fantastisk holdbarhed, grundet deres gode kvalitet og den måde, MYA omhyggeligt har valgt at producere deres produkter på. Ikke nok med det, så er de også funktionelle og super nemme at gøre rene. Vælger du at shoppe deres smukke vandpiber, så kan du være sikker på, at de er praktiske og nemme at anvende, skille ad og samle igen. Dette gør ligeledes, at de er nemme at rengøre, så du nemt kan ordne det, hver gang du er færdig med at bruge den. På denne måde holder den sig også pænest, hvis du sørger for at gøre den ordentlig ren efter brug. Du kan med fordel shoppe forskellige materialer og rengøringsartikler, når du alligevel besøger vores hjemmeside.

Vælg MYA og kom godt i gang med din rygeoplevelse

Der er altså mange gode grunde til at vælge MYA produkter, og vælger du at investere i en af deres smarte vandpiber, skal du selvfølgelig sørge for, at du samtidig har alt det, du skal bruge for at komme godt i gang. Derfor kan du her på siden nemt og enkelt finde lige netop det, du skal bruge. Sørg eksempelvis for at vælge den tobak, du synes allerbedst om. Vi har et bredt udvalg af tobak i mange forskellige smagsvarianter.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for gode råd eller vejledning? Hos HD Shisha sidder vi altid klar på tasterne, når du kontakter os på info@hdshisha.dk med dine spørgsmål. Meddel os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.

Tom Cococha

Tom Cococha - kul af 100% kokosnøddeskaller

Tom Cococha fremstiller kulbriketter lavet af kokosnøddeskaller med den højeste kvalitetsstandard. Ved fremstilling af deres produkter, er de altid opmærksomme på de forskellige krav, der er i forhold til miljøkriterier og bæredygtighedstandarter. De har mere end 30 års erfaring med trækul fra kokosnøddeskaller, hvilket betyder, at de leverer produkter i topkvalitet. I takt med dette udvikler de konstant på deres produkter, så de med fordel kan tilpasse dem kundens krav og ønsker. På HD Shisha finder du alle deres gode og kvalitetsrige produkter, som du med fordel kan shoppe, når du alligevel shopper vores unikke og smarte vandpiber.

Høj kvalitet og langvarig holdbarhed

Vælger du kul fra Tom Cococha, når du skal have gang i vandpiben derhjemme, så er du i hvert fald sikret høj kvalitet og lang holdbarhed. Du får en god og stabil varme, som ikke ender med at brænde din tobak af, når du skal i gang med din rygeoplevelse. Den stabile varme gør ligeledes, at kullene holder sig varme i lang tid, så du ikke risikerer, at de går ud eller mister sin varme efter kort tid. Dette betyder også, at du ikke skal bruge specielt meget kul, hver gang du tænder for din vandpibe. Der er altså mange gode grunde til at vælge Cococha. Tjek også resten af vores sortiment inden for kul og kultændere, så du er sikker på at finde lige netop det, du har behov for.

Pakketilbud med Tom Cococha

Her på siden finder du en masse gode pakketilbud, hvor vi har valgt at gøre det nemt for dig. Vi har nemlig sammensat forskellige produkter, du finder her på siden, til gode pakketilbud. Står du eksempelvis og mangler mere end blot en vandpibe, kan du med fordel benytte dig af de smarte tilbud, så du ligeledes kan spare lidt ekstra på de forskellige dele. Pakketilbuddene indeholder de bedste produkter af god kvalitet, og derfor kan du ligeledes finde Tom Cococha kul i mange af pakkeløsningerne. Du finder blandt andet et pakketilbud med en af de smarte El-Badia vandpiber, et silikonehoved, en varmeregulator, en kultænder og et kilo Tom Silver Kul. Der findes også løsninger uden vandpiber. Har du eksempelvis kun behov for en kultænder og kul, så har vi løsningen, der matcher dine behov.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for gode råd eller vejledning? Hos HD Shisha sidder vi altid klar på tasterne, når du kontakter os på info@hdshisha.dk med dine spørgsmål. Meddel os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.