El-Badia – Marrakech 3.0

DKK 79,95

HDSHISHA.dk er altid på forkant med, hvad der kommer på hylderne på det danske marked. Derfor har vi investeret i de berømte El-Badia vandpiber. Disse vandpiber findes i mange flotte og lækre modeller. Ved tvivl kan man altid kontakt HDSHISHA på info@hdshisha.dk.

El-Badia – Marrakech 3.0  slange er blandt de bedste slanger på markedet i dag. I gamle dage hed den kun Marrakech, men El-Badia kom ud med en XL-verson og gjorde det meget bedre.

Den har en plastisk håndtag og metal mundstykke, hvilket giver slangen en bedre håndterbarhed.

Mundstykket på slangen er 220 cm, hvoraf 40 cm er metal. Selve slangen er lavet af et materiale, så du kan vaske det med varmt vand.

El-Badia – Marrakech 3.0 har den unikke og lækre design fra El-badia♥♥♥

 

 

Ryd
Varenummer (SKU): 231 Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,
El-Badia

El-Badia har beskæftiget sig med vandpiber, vandpibetobak, kul og vandpibe-tilbehør siden 1991. De var aktive på markedet længe før “vandpibe” kulturen kom til Europa i de sidste årtier. De var med til at spille en nøglerolle i udformningen i hele Europa. Shisha for EVIGT er deres motto.

For tyve år siden kunne det ikke tænkes, at unge mennesker røg tobak på en eng, i en swimmingpool eller i en bar. Selv den største visionære ville ikke have forventet, at “Vandpibe-bølgen” ville ramme Europa med en sådan styrke.

I 1990’erne voksede et Vandpibe-samfund, der stadig findes i visse regioner. Der begyndte El-Badia at importere vandpiber til Europa og sælge en stor del af dette sortiment på julemarkeder, festivaler og i specialbutikker. Det var den voksende turisme til de mellemøstlige lande, som var skyld i boostet i Europa. ISEN BLEV BRUDT.

El-Badia har lavet en række vandpiber, som kan findes på vores hjemmeside.

HD SHISHA:

HDSHISHA.dk har en række af El-Badia’s varekatalog på lageret. Vi holder vores hylder opdateret med de nye produkter. Hvert år mødes vi mellem 2-3 gange med El-Badia ejeren for at se deres nyudviklede produkter.

Information

Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibe cafe, kiosk, supermarked, storryger eller noget lignende, så er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk.

I bedes efterlade et nummer, som vi kan kontakte jer på.

Brand

El-Badia

El-Badia - produkter og vandpiber i topkvalitet

El-Badia har beskæftiget sig med vandpiber dog vandpibetilbehør siden 1991. Når de producerer deres vandpiber, går de højt op i kvaliteten af selve produktet. De har arbejdet i faget i mange år, og derfor kender de også forskel på god og dårlig kvalitet. Derfor leverer de et stort udvalg af flotte vandpiber i den allerbedste kvalitet, og vi er derfor stolte af at kunne sige, at vi tilbyder et bredt udvalg af deres produkter på HD Shisha. Vælger du at shoppe vandpiber eller forskelligt vandpibetilbehør fra El-Badia, så er du sikret produkter af rigtig god kvalitet. Den gode kvalitet gør ligeledes, at vandpiberne har en god holdbarhed og en lang levetid - alt i alt en super god investering. Hos HD Shisha sørger vi altid for at holde vores lager opdateret med de nyeste produkter fra El-Badia. Løbende mødes vi med ejeren fra El-Badia for at opdatere os på deres nyudviklede produkter, så vores kendskab til produkterne er i top, når du har brug for gode råd og vejledning.

Flot design og brugervenlighed

El-Badia er et af de erfarne vandpibemærker, der er kendt for sine små kvalitetsvandpiber i forskellige, flotte farver. Deres mærkesager er kvalitet, udseende og brugervenlighed. Designet på deres vandpiber er innovativt, elegant og funktionelt. De fås i alle mulige forskellige farver såsom guld, grøn, gul, rød, pink, sort, sølv og turkis. Der er altså god mulighed for at finde en vandpibe, som du synes er flot, og som passer ind hjemme hos dig. Ikke nok med, at El-Badia vandpiberne har et unikt og flot design, så er de også brugervenlige. Det kan altså være en rigtig godt valg til dig, der er nybegynder med en vandpibe, eller hvis du kun har prøvet det få gange.

Pakketilbud med El-Badia

Er du nybegynder kan du ligeledes finde alle vores gode pakketilbud, så du får en god start med lige netop det, du skal bruge. Vi har nemlig også sammensat pakketilbud med El-Badia vandpiberne og dermed gjort det nemt for dig. Det vil altså sige, at hvis du ønsker dig en af de smarte El-Badia vandpiber, så kan du med fordel vælge et af de færdige pakketilbud, så du ikke også skal finde alle de andre produkter og materialer, du alligevel skal bruge, når du skal i gang med at ryge. Samtidig er der også gode muligheder for at spare lidt ekstra, når du køber det som samlet pakketilbud.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for gode råd eller vejledning? Hos HD Shisha sidder vi altid klar på tasterne, når du kontakter os på info@hdshisha.dk med dine spørgsmål. Meddel os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.
El-Badia - Marrakech

Sort, Lilla, Sølv, Guld, Blå, Grøn, Rød, Pink