Aladin – Alux – M3.1

kr. 450,00

HDSHISHA.dk er altid på forkant med, hvad der kommer på hylderne på det danske marked. Derfor har vi investeret i de berømte Aladin vandpiber. Disse vandpiber findes i mange flotte og lækre modeller. Ved tvivl kan man altid kontakt HDSHISHA på info@hdshisha.dk.

Aladin – Alux – M6 har den unikke og lækre design fra Aladin ♥♥♥

 • Højde:       48 cm
 • Hoved:       Ler med gitter
 • Slange:      Silikone
 • Transport:  Original emballage
 • Evt.:           Tang inkluderet
 • Tilvælg tobak

  Tilvælg kul

  Tilvælg hoveder

  Tilvælg tilbehør

  Reset options
Varenummer (SKU): 658 Kategorier: , , , Tags: , , , , , , , ,
Aladin

Aladin har beskæftiget sig med vandpiber, vandpibetobak, kul og vandpibe tilbehør siden 1986. De er aktive på markedet længe før “vandpibe” kulturen kom til Europa ligesom i de sidste årtier. De var med til at spille en nøglerolle i udformningen i hele Europa. Shisha for EVIGT er deres motto.

For tyve år siden kunne det ikke tænkes, at unge mennesker ryger tobak på en eng, i en swimmingpool eller i en bar. Selv den største visionære ville ikke have forventet, at “Vandpibe-bølgen” ville ramme Europa med en sådan styrke.

I 1990’erne voksede et Vandpibe-samfund, der stadig findes i visse regioner. Der begyndte Aladin at importere Nakhla (tobak) til Europa og sælge en stor del af dette sortiment på julemarkeder, festivaler og i specielle butikker. Det var den voksende turisme til de mellemøstlige lande, som var skyld i boostet i Europa. ISEN BLEV BRUDT.

Aladin har lavet en række vandpiber, som kan findes på vores hjemmeside.

HD SHISHA:

HDSHISHA.dk har en række af Aladin’s varekatalog på lageret. Vi holder vores hylder opdateret med de nye produkter. Hvert år mødes vi mellem 2-3 gange med Aladin ejeren, for at se deres ny udviklede produkter.

Information

Skulle man være interesserede i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, stor ryger eller noget lignende. Så er man velkommen til at kontakte osinfo@hdshisha.dk.

I bedes efterlader et nummer vi kan kontakte jer på.

 

 

 

 

 

 

 

 

Brand

Aladin

Aladin – vandpiber og vandpibetilbehør siden 1986

Aladin har beskæftiget sig med vandpiber, vandpibetobak, kul og vandpibetilbehør siden 1986. De har været aktive på markedet længe før “vandpibekulturen” kom til Europa, og de er det stadig den dag i dag. Det betyder også, at de har været med til at spille en nøglerolle i udformningen af “vandpibekulturen” i hele Europa.

For blot tyve år siden var det ikke så normalt, at unge mennesker røg vandpibe rundt omkring og på barer. Men i 1990’erne voksede vandpibesamfundet, og Aladin begyndte at importere Nakhla (tobak) til Europa. De solgte en stor del af det på julemarkeder, festivaler og i specialbutikker. Det var dette og den voksende turisme til de mellemøstlige lande, der satte gang i udbredelsen af vandpiber og den anderledes måde at ryge på.

Aladin har lavet et bredt udvalg af vandpiber, som kan findes her på siden. Du finder også vandpiber fra en række af andre mærker.

Produkter i topkvalitet

Hvis du leder efter en vandpibe i topkvalitet, så kan du med fordel vælge dem fra Aladin. De er lavet i gode materialer, der gør dem robuste og sørger for, at de holder længe. De er designet til at være mere end blot fint design. De er ligeledes funktionelle, nemme at bruge, og så er det super nemt at gøre dem rene efter brug.

Når du køber din Aladin vandpibe har du ligeledes mulighed for at købe Aladins rengøringsprodukter, så du er sikker på, at den bliver gjort ordentligt rent, hver gang du har brugt den.

Smart design til gode priser

Aladin vandpiberne er designet med enten et keramisk hoved eller et hoved lavet i ler med gitter. Derudover er flere af vandpiberne udstyret med slanger i silikone, hvilket gør rygeoplevelsen god og behagelig. Dette er også med til at gøre selve rengøringen af vandpiben nem at tilgå, når du er færdig med at bruge den.

Aladin vandpiben står sikkert og stabilt, og så fås de i stort set lige den farve eller udgave, du ønsker.

Trods det luksuriøse og gode design, så fås Aladin vandpiberne til super gode priser. Du kan ligeledes holde øje med tilbud og udsalg her på siden.

Vandpibetilbehør og alt det, du skal bruge

Aladin producerer meget mere end blot vandpiber. De laver også forskelligt vandpibetilbehør, så du har alt det, du skal bruge til din næste rygeoplevelse. Derfor kan du også finde deres tænger, foliehullere, elektriske pumper og meget mere. Du finder det hele på HD Shisha, så du med fordel kan shoppe alt dette i forbindelse med dit næste Aladin køb.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for gode råd eller vejledning? Hos HD Shisha sidder vi altid klar på tasterne, når du kontakter os på info@hdshisha.dk med dine spørgsmål. Meddel os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.

Aladin – Alux – M3.1

Gold, Sort, Sølv