Adalya – Hawaii – 50 g

DKK 119,95

HDSHISHA.dk er altid på forkant med, hvad der kommer på hylderne på det danske marked. Derfor er vi blevet distributør for branded Adalya og derfor leverer vi vandpibetobakken på alle hylderne i Danmark.

Der findes 10 forskellige varianter i Danmark.

Hawaii indeholder ananas, mango og ice.

Varenummer (SKU): 6 Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,
Historie:

Adalya Tobak er et globalt brand, som er skabt af nogle tobak eksperter. Det blev stiftet tilbage i 1963, hvor stifteren startede med at styre og levere tobak til forskellige cafeer.

I 2004 åbnede de deres første cafe, hvor de leverede Tobak med høj kvalitet til deres kunder. Dette udviklede sig igennem årene, og Adalya åbnede deres første produktion af tobak i 2007.

I begyndelsen kun på hjemmemarkedet (Tyrkiet), hvor man i begyndelsen af 2009 begyndte at eksportere det til resten af verden og Europa.

I 2016 flyttede man hovedkontoret (hovedfabrikken) til Izmir, hvor man i dag producerer til hele verdenen.

I 2019 kom Adalya for første gang på hylderne i de danske supermarkeder, kiosker, webshop osv. pga at HDSHISHA.dk blev distributør af dette i Danmark.

Smag:

HDSHISHA.dk har I første omgang fået 10 forskellige varianter af Adalya på hylderne. Disse 10 varianter er de mest solgte i Europa.

Tobak:

Tobakken kommer i originale emballage med advarsler direkte fra Tyrkiet. Selve tobakken kommer i rødt, derfor er det forskelligt fra det som fås i Tyskland eller på det sorte marked i Danmark.

Alt vores tobak kommer i 50 grams pakker, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte mellem de forskellige smagsvarianter,hvis dette er ønsket fremfor de store pakninger.

Information:

Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibe cafe, kiosk, supermarked, storryger eller noget lignende, då er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk.

I bedes efterlade et nummer, som vi kan kontakte jer på.

Brand

Adalya

Historie:
Adalya Tobak er et globalt brand, som er skabt af nogle tobak eksperter. Det blev stiftet tilbage i 1963, hvor stifteren startede med at styre og levere tobak til forskellige cafeer. I 2004 åbnede de deres første cafe, hvor de leverede Tobak med høj kvalitet til deres kunder. Dette udviklede sig igennem årene, og Adalya åbnede deres første produktion af tobak i 2007. I begyndelsen kun på hjemmemarkedet (Tyrkiet), hvor man i begyndelsen af 2009 begyndte at eksportere det til resten af verden og Europa. I 2016 flyttede man hovedkontoret (hovedfabrikken) til Izmir, hvor man i dag producerer til hele verdenen. I 2019 kom Adalya for første gang på hylderne i de danske supermarkeder, kiosker, webshop osv. pga at HDSHISHA.dk blev distributør af dette i Danmark.
Smag:
HDSHISHA.dk har I første omgang fået 10 forskellige varianter af Adalya på hylderne. Disse 10 varianter er de mest solgte i Europa.
Tobak:
Tobakken kommer i originale emballage med advarsler direkte fra Tyrkiet. Selve tobakken kommer i rødt, derfor er det forskelligt fra det som fås i Tyskland eller på det sorte marked i Danmark. Alt vores tobak kommer i 50 grams pakker, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte mellem de forskellige smagsvarianter,hvis dette er ønsket fremfor de store pakninger. Information: Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibe cafe, kiosk, supermarked, storryger eller noget lignende, då er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk. I bedes efterlade et nummer, som vi kan kontakte jer på.