Al-Fakher – Big Yellow Green (Citron / Mint) – 200 g

DKK 449,95

HDSHISHA.dk er altid på forkant med, hvad der kommer på hylderne på det danske marked. Derfor er vi blevet distributør for branded Al-fakher.

 

Citron / Mint indeholder den frisk smag af citron med en eftersmag af mint.

Varenummer (SKU): 325 Kategorier: , , Tags: , , , , , , , ,
Historie:

Al-Fakher er et af de førende vandpibetobak i hele verdenen..  De har formået i de sidste mange årtier at få et stort sortiment af vandpibetobak i mange forskellige dufte og smage. Oftest kommer de med frugtsmag som æble og vandmelon, men de findes også med bl.a. mint. Hvis du godt kan lide at eksperimentere, behøver du dog ikke kun holde dig til en type Al-Fakher tobak. Med et vandpibehoved med flere hoveder, kan du selv sammensætte smagen fra de forskellige varianter og skabe en unik smags oplevelse.

Al-Fakher er et brand, der går ind for kvalitet, og som værner om traditionerne omkring vandpiber og vandpibetobakken. De er stolte af deres kulturarv, og gennem deres brand ønsker de at dele deres rige kultur med verden. Deres dedikation betyder, at de helhjertet skaber det absolutte bedste tobak til vandpiber og hele tiden værner om og udvikler deres produkter, så du kan få en fantastisk smagsoplevelse.

Al-Fakher har en forståelse for, at når det kommer til vandpibetobak, er det ikke nok, at det smager godt, men det er også vigtigt, at det har den rette duft. Begge dele er vigtigt, når de udvikler deres tobak, og deres omhyggelighed er med til at gøre Al-Fakher til et af de mest fortrukne brands på markedet.

Du finder et kæmpe sortiment her hos HDSHISHA.dk. Er du på udkig efter en ny vandpibe eller tilbehør? Så finder du et kæmpe udvalg af begge dele her på siden. Og husk, vi har fri fragt ved køb over 500kr.

Smag:

HDSHISHA.dk har fået en masse varianter af Al-Fakher på hylderne.

Tobak:

Tobakken kommer i originale emballage med advarsler. Selve tobakken kommer i rødt.

Alt tobakken kommer i 50 grams pakker, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte mellem de forskellige smagsvarianter,hvis dette er ønsket fremfor de store pakninger.

Information:

Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibe cafe, kiosk, supermarked, storryger eller noget lignende, då er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk.

I bedes efterlade et nummer, som vi kan kontakte jer på.

 

Brand

Al-Fakher

Historie:
Al-Fakher er et af de førende vandpibetobak i hele verdenen..  De har formået i de sidste mange årtier at få et stort sortiment af vandpibetobak i mange forskellige dufte og smage. Oftest kommer de med frugtsmag som æble og vandmelon, men de findes også med bl.a. mint. Hvis du godt kan lide at eksperimentere, behøver du dog ikke kun holde dig til en type Al-Fakher tobak. Med et vandpibehoved med flere hoveder, kan du selv sammensætte smagen fra de forskellige varianter og skabe en unik smags oplevelse. Al-Fakher er et brand, der går ind for kvalitet, og som værner om traditionerne omkring vandpiber og vandpibetobakken. De er stolte af deres kulturarv, og gennem deres brand ønsker de at dele deres rige kultur med verden. Deres dedikation betyder, at de helhjertet skaber det absolutte bedste tobak til vandpiber og hele tiden værner om og udvikler deres produkter, så du kan få en fantastisk smagsoplevelse. Al-Fakher har en forståelse for, at når det kommer til vandpibetobak, er det ikke nok, at det smager godt, men det er også vigtigt, at det har den rette duft. Begge dele er vigtigt, når de udvikler deres tobak, og deres omhyggelighed er med til at gøre Al-Fakher til et af de mest fortrukne brands på markedet. Du finder et kæmpe sortiment her hos HDSHISHA.dk. Er du på udkig efter en ny vandpibe eller tilbehør? Så finder du et kæmpe udvalg af begge dele her på siden. Og husk, vi har fri fragt ved køb over 500kr.
Smag:
HDSHISHA.dk har fået en masse varianter af Al-Fakher på hylderne.
Tobak:
Tobakken kommer i originale emballage med advarsler. Selve tobakken kommer i rødt. Alt tobakken kommer i 50 grams pakker, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte mellem de forskellige smagsvarianter,hvis dette er ønsket fremfor de store pakninger. Information: Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibe cafe, kiosk, supermarked, storryger eller noget lignende, då er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk. I bedes efterlade et nummer, som vi kan kontakte jer på.