Crystal Clouds – Crave – 50 g

DKK 119,95

HDSHISHA.dk er altid på forkant med, hvad der kommer på hylderne på det danske marked. Derfor har vi fået den skandinaviske tobak på hylderne.

Der findes 8 forskellige varianter i Danmark.

CRAVE – Crystal Clouds har udformet en lækker mint smag der er anvendt i samtlige af vores smage med mint. Du kan roligt blande Crave sammen med andre smags varianter. Hvis du craver en god mint-smag så kan vi varmt anbefale denne hvad end du nyder at ryge ren mint eller som blandingstobak.

Varenummer (SKU): 491 Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,
Historie:

 

Crystal Clouds er det første skandinavisk brand, som er skabt af nogle tobak eksperter. Det blev stiftet tilbage i 2017, hvor stifteren startede med at producere tobak hjemme på køkkenbordet. Efterfølgende leverede han tobak til forskellige cafeer.

 

Stifteren har over 25 års erfaring inden for produktion og besluttede derfor endelig at producere vandpibe tobak for at afspejle den skandinavisk kvalitet.

Crystal Clouds vil være unikke og ikke kunne sammenlignes med noget andet på markedet. Dette betød at de ville være eksperimentel med deres smag og det var kun begyndelsen på deres nye eventyr.

 

Crystal Clouds blandes internt i deres fabrik og testes flere gange, før det færdige produkt er klar. Hver smag gennemgår en procedure fora t sikre, at de har samme kvalitetsniveau for alle deres produkter.

 

Med EU producerede råvarer, kan forbrugere være sikker på, hvad de ryger på.

 

Smag:

HDSHISHA.dk har I første omgang fået 8 forskellige varianter af Crystal Clouds på hylderne. Disse 8 varianter er de mest solgte i Europa.

Tobak:

Tobakken kommer i originale emballage med advarsler direkte fra Danmark.

Alt vores tobak kommer i 50 grams pakker, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte mellem de forskellige smagsvarianter, hvis dette er ønsket fremfor de store pakninger.

Information:

Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibe cafe, kiosk, supermarked, storryger eller noget lignende, då er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk.

I bedes efterlade et nummer, som vi kan kontakte jer på.

 

Brand

Crystal Clouds