SS – Absolute Zero – 250 g

DKK 499,95

HDSHISHA.dk er altid på forkant med, hvad der kommer på hylderne på det danske marked. Derfor har vi investeret med produkterne fra Social Smoke.

 

Abzolute Zero ♥♥♥

 

Varenummer (SKU): 369 Kategorier: , ,

Amerikansk tobak

Nyt på markedet. Overraskende og imponerende.

Social Smoke har lagt en god standard for vandpibetobak igennem de senest mange år. De har formået og udvikle en masse gode smag.

Hvis du skal forkæle din vandpibe og ikke nok med det, dig selv. Så er Social Smoke helt klart det du skal bruge!.

Alle smags profiler af Social Smoke Tobak starter med den enkleste, nemlig de rene klare tobaksblade indsprøjtet og blødgjort med honning og fugtighedabevarende stoffer. Social Smoke mener, at de bedste produkter skal have et kvalitets grundlag og deres brug af de reneste ingredienser er garanteret at give dig og din vandpibe en trans formativ oplevelse med enhver smag.

Det er det fineste af det fineste på markedet lige nu og kan stærkt anbefales, både af os og af kunder.

Historie:

Social Smoke blev lanceret i 2003 som en online detailhandel fra et underfinansieret, men overbevidst universitets studeres soveværelse. Fra denne ydmyge start lagde Ali Nadimi grundlaget for social røg gennem hårdt arbejde, beslutsomhed og en lidenskab for at ryge vandre.

Næsten nøjagtigt 12 år fra modtagelsen af sin første online ordre den 23. oktober 2003, accepterede Social Smoke sin endelige detail ordre den 31/10/2015. Denne bittersøde begivenhed markerer påbegyndelsen af en genfødt social røg. Fokuseret, mager og ambitiøs social røg er positioneret til bæredygtig vækst og innovation nu og i fremtiden.

I 2017 kom Social Smoke på hylderne i de danske supermarkeder, kiosker, webshop osv.

Smag:

HDSHISHA.dk har en masse forskellige smag man kan vælge imellem.

 1. Baja Blue
 2. Lemon Chill
 3. Watermelon Chill
 4. Twisted
 5. Absolute Zero
 6. Pink Lemonade
 7. Pear Chill
 8. Wild Berry Chill
 9. Melon Rush
 10. m.m.
Tobak:

Tobakken kommer i originale emballage direkte fra USA. Selve tobakken kommer i gul/brunt.

Information:

Skulle man være interesserede i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, stor ryger eller noget lignende. Så er man velkommen til at kontakte osinfo@hdshisha.dk.

I bedes efterlader et nummer vi kan kontakte jer på.

 

 

Brand

Social Smoke

Historie:
Social Smoke blev lanceret i 2003 som en online detailhandel fra et underfinansieret, men overbevidst universitetsstuderes soveværelse. Fra denne ydmyge start lagde Ali Nadimi grundlaget for social røg gennem hårdt arbejde, beslutsomhed og en lidenskab for at ryge vandrel. Næsten nøjagtigt 12 år fra modtagelsen af sin første online ordre den 23. oktober 2003, accepterede Social Smoke sin endelige detailordre den 31/10/2015. Denne bittersøde begivenhed markerer påbegyndelsen af en genfødt social røg. Fokuseret, magert og ambitiøs social røg er positioneret til bæredygtig vækst og innovation nu og i fremtiden. I 2017 kom Social Smoke på hylderne i de danske supermarkeder, kiosker, webshop osv.
Smag:
HDSHISHA.dk har en masse forskellige smag man kan vælge imellem.
 1. Baja Blue
 2. Lemon Chill
 3. Watermelon Chill
 4. Twisted
 5. Absolute Zero
 6. Pink Lemonade
 7. Pear Chill
 8. Wild Berry Chill
 9. Melon Rush
 10. m.m.
Tobak:
Tobakken kommer i originale emballage direkte fra USA. Selve tobakken kommer i gul/brunt.
Information:
Skulle man være interesserede i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, stor ryger eller noget lignende. Så er man velkommen til at kontakte osinfo@hdshisha.dk. I bedes efterlader et nummer vi kan kontakte jer på.