adalya

Historie:

Adalya Tobak er et globalt brand, som er skabt af nogle tobakseksperter. Det blev stiftet tilbage fra 1963, hvor stifteren startede med at styre og levere tobak til forskellige cafeer.

I 2004 åbnede de deres første cafe, hvor de leverede Tobak med høj kvalitet til deres kunder. Dette udviklede sig igennem årene og Adalya åbnede deres første produktion af tobak i 2007.

I begyndelsen kun på hjemmemarkedet (Tyrkiet), hvor man i begyndelsen af 2009 begyndte og eksportere det til resten af verden og Europa.

I 2016 flyttede man hovedkontoret (hovedfabrikken) til Izmir, hvor man i dag producere til hele verdenen.

I 2019 kom Adalya for første gang på hylderne i de danske supermarkeder, kiosker, webshop osv. pga at HDSHISHA.dk blev distributør af dette i Danmark.

Smag:

HDSHISHA.dk har I første omgang fået 10 forskellige varianter af Adalya på hylderne. Disse 10 varianter er de mest solgte i Europa.

  1. Love 66 – den gyldne opskrift på markedet, da den indeholder 6 forskellige varianter (smag) og mynte.
  2. Lady killer – indeholder fersken, mango, mynte og ice.
  3. Two Apples 2.0 – indeholder en rød og grøn æble.
  4. Mango Tango ice – indeholder mango, maracuja og ice.
  5. Lemon Pie – indeholder citron pie
  6. Ice Lime on the Rocks – indeholder ice, lime, blåbær og tyggegummi
  7. Hawaii – indeholder mango, ananas og ice.
  8. Berlin Nights – indeholder fersken og mynte.
  9. Three Angels – indeholder grapefrugt, maracuja og ice.
  10. Double Melon (Yellow) Ice – indeholder honningmelon, vandmelon og ice.
Tobak:

Tobakken kommer i originale emballage med advarsler direkte fra Tyrkiet. Selve tobakken kommer i rødt, derfor er det forskelligt fra det som fås i Tyskland eller på det sorte markedet i Danmark.

Alt vores tobak kommer i 50 grams pakker, da vi mener det er lettere for vores kunder at skifte mellem forskellige smag oftere end at man ligger ind med 200g eller 1 kilo.

Information:

Skulle man være interesserede i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, stor ryger eller noget lignende. Så er man velkommen til at kontakte osinfo@hdshisha.dk.

I bedes efterlader et nummer vi kan kontakte jer på.