vandpibe

Har de flotte vandpiber fra mellemøsten fanget din interesse? Har deres glansfulde design og duftende søde tobak fanget din interesse?

Vandpiber er blevet meget populært og gjort det som en beskæftigelse i fællesskabet. Der findes et kæmpe markedet hvad angår vandpiber og tobak.

Hos HDSHISHA.dk har vi et kæmpe sortiment, men ved et enkelt opkald, klik eller sms så kan vi være tilgængelig og guide jer igennem jeres behov, så I præcist får det I ønsker.

På markedet findes der utallige af forskellige typer vandpiber, som adskiller sig i model og design.

Nogle modeller er designet kun til 1 enkel stjerne, men sugeevnen ligger til 5 stjerner, hvorimod andre modeller ligger designet til 5 stjerne, men sugeevnen ligger til 1 stjerne. Derfor er det vigtigt man finder den vandpibe man ønsker.

Hos HDSHISHA.DK fås et kæmpe sortiment, hvor der findes forskellige størrelser og modeller. Det gør, at du kan få lige nøjagtig den model, som falder i din smag og dækker dine behov. Måske bruger du oftest din vandpibe sammen med en gruppe venner, og det vil måske derfor være praktisk med en model, der har flere slanger. Vi har flere forskellige vandpiber, som har op til tre slanger, hvilket gør vandpiben lettere at dele. Hvis du gerne vil dele din vandpibe med andre, har vi her på siden også smarte engangsmundstykker, der egner sig perfekt til formålet.

Fakta/historie:

En vandpibe eller shisha (Arabisk: شيشة eller أركيلة, engelsk: Hookah, tyrkisk Nargile).

En vandpibe er en større form for pibe som oprindeligt stammer fra Indien, og bruges til at ryge forskellige slags tobak.

Røgen bliver ført gennem en beholder med vand og gennem et højt rør. Derefter igennem en slange som føres til munden.

Vandpiben har nydt stor popularitet i den arabiske verden og er meget udbredt i Mellemøsten.

Information:

Skulle man være interesserede i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, stor ryger eller noget lignende. Så er man velkommen til at kontakte osinfo@hdshisha.dk.

I bedes efterlader et nummer vi kan kontakte jer på.