• Dag til dag leverings
  • Danmarks største udvalg
  • Gratis fragt over 600 kr
  • Egen butik og eget lager
  • Log ind
  • Opret konto

Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra HD Shisha. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og HD Shisha.

Dine varer vil, under normale omstændigheder, blive afsendt inden for en uge efter, vi har modtaget din bestilling. Hvis en vare mod forventning er udsolgt, sender vi besked om, hvornår varen kan forventes at blive leveret.

WWW.HDSHISHA.DK drives af HD Shisha ApS, og er en ApS virksomhed.

LEVERINGSPERIODE

Såfremt det bestilte er en lagervare, sker leveringen normalt indenfor 2-3 arbejdsdage.

Vi leverer i Danmark, Sverige, Norge, Finland og resten af verden.

FORSENDELSESOMKOSTNINGER

Levering af varer fra HD Shisha anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med GLS, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og HD Shisha. Denne bliver faktureret efter vægt og størrelse.

Priserne for fragt i Danmark er fra 49,99 DKK

Alle ordrer bliver sendt som pakker, der indeholder forsikring samt Track & Trace.

PRISER OG BETALING

Alle priser på HD Shisha's Online Store er i DKK. inkl. 25% moms. Al betaling på hjemmesiden sker elektronisk og i DKK. HD Shisha tager forbehold for prisændinger, tastefejl, tekniske fejl og udsolgte varer. Vi forbeholder os retten til at annullere en ordre, såfremt der måtte være en fejl i prisen på vareren.

Vi modtager følgende betalingskort Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro.

Når du betaler med dit kreditkort, trækker vi ikke pengene fra din konto, før vi har afsendt dine varer. Transaktionen foregår via PBS/Nets/Teller, og dine oplysninger bliver krypteret med en SSL-kryptering, som opfylder alle de krav PBS/Nets/Teller stiller til sikkerheden.

Når du betaler via. bankoverførsel, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Varen sendes til:

Risingsvej 132, 5240 Odense NØ, Danmark

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at sende en mail til info@hdshisha.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, som du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.