Adalya tobak

Adalya tobak – kvalitetstobak med spændende smagskombinationer

Adalya er et globalt brand, der er skabt af tobakeksperter, og som sælger tobak til vandpiber. De startede tilbage i 1963 med at levere tobak til forskellige cafeer. I 2004 åbnede de deres første cafe, hvor de leverede tobak af høj kvalitet til deres kunder. Dette udviklede sig gennem årene, og i 2007 åbnede Adalya op for deres allerførste produktion af tobak.

Adalya har altså arbejdet med tobak i mange år, hvilket betyder, at deres kendskab til branchen er god. Derfor kan du også være helt sikker på, at vælger du at købe deres tobak til din vandpibe, så er du sikret tobak i topkvalitet.

På HD Shisha har du heldigvis mulighed for at shoppe det brede udvalg af deres produkter, så du med garanti får en god rygeoplevelse.

Tobak med lige den smag, du ønsker

Vælger du at shoppe Adalyas tobak, så har du et hav af forskellige muligheder for at finde lige netop den smag, du allerbedst kan lide eller den, du synes lyder allermest spændende. Her hos HD Shisha finder du nemlige alle deres lækre smage. Så er du mest til de søde smage eller de mere friske og frugtige, så er der rig mulighed for at finde noget, du synes om. Der findes 10 forskellige smagsvarianter, og mange af Adalyas tobakløsninger er ligeledes kombineret af flere forskellige smage. Du finder blandt andet Adalya Lady Killer med fersken, mango mynte og ice. Du kan også prøve Aldalya Ice Lie on the Rocks med ice, lime, blåbær og tyggegummi. De har altså nogle helt unikke kombinationer, som i den grad er værd at prøve af, hvis du ønsker en smagskombination, som kan lidt mere end de originale kan.

Se også alle de andre typer af vandpibetobak her på siden, så du ikke går glip af lige netop den smag, du har allermest lyst til.

Leje af vandpibe inklusiv tobak

Har du mest lyst til at prøve at leje en vandpibe, så tilbyder vi nemlig at udbringe en god kvalitetsvandpibe, såfremt du bor i Odense eller omegn. Beslutter du dig for at leje, skal du ikke tænke på at skulle anskaffe tobak eller købe det ved siden af. Vi sørger nemlig for, at det følger med, når du lejer hos os. Ikke nok med det, så udlejer vi kun vandpiber af god kvalitet, lige såvel som den tobak, der følger med er af høj kvalitet. Du kan læse mere om udbringning af vandpiber og tobak her på siden eller kontakte os, hvis du er i tvivl om, hvordan det foregår. 

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for gode råd eller vejledning? Hos HD Shisha sidder vi altid klar på tasterne, når du kontakter os på info@hdshisha.dk med dine spørgsmål. Meddel os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.