MYA

Hvem er MYA?

MYA® er verdensledende indenfor vandpibe design og fremstilling. De har igennem de sidste 40 år været en del af fremstilling af smukke og funktionelle vandpiber til MEGET fornuftige priser.

Udvalg:

Deres produktion er garanteret høj kvalitet og langvarig holdbarhed. Hvad der gør det endnu bedre er: At alle MYA vandpiber er velegnede til at passe til dine smag og dit budget.

Design:

MYA er det eneste firma i verden, der fremstiller ægte krystal vandpibe vaser, der kun bruger den fineste Bohemian Krystal.

Alle deres dele er mundblæst og håndskæret for fremragende resultater.

MYA designet bruger også den fantastiske Overlay Krystal: Hvilket vil sige glaskrystaller smeltet med farvet krystal og derefter raffineret med diamanthjul.

Desuden er alle MYA’s vandpiber designet, så de lette at skille ad og rengøre. De har brugt metaller, som ikke ruster.

MYA har fabrikker i størstedelen af verdenen (Europa, Mellemøsten og Asien).

Top 5 MYA vandpiber:

  1. Melina
  2. Petite
  3. QT
  4. Bambino
  5. MX2000
HD SHISHA:

HDSHISHA.dk har en række af MYA’s varekatalog på lageret. Vi holder vores hylder opdateret med de nye produkter. Hvert år mødes vi mellem 2-3 gange med MYA distributøren, for at se deres ny udviklede produkter.

Information

Skulle man være interesserede i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, stor ryger eller noget lignende. Så er man velkommen til at kontakte osinfo@hdshisha.dk.

I bedes efterlader et nummer vi kan kontakte jer på.

MYA