Al-Fakher tobak – god tobak med klassiske og enkle smage

Al-Fakher blev grundlagt i De Forenede Arabiske Emirater tilbage i 1999. De producerer tobak til vandpiber og har altså gjort det i mange år. Dette betyder selvfølgelig også, at de har specialiseret sig inden for deres fag, og derfor er Al-Fakher tobak med tiden blevet en af de fineste tobakker på markedet. Deres tobak er med til at skabe en unik rygeoplevelse, hvor du har mulighed for at vælge mellem deres brede sortiment af smage og smagskombinationer.

På HD Shisha finder du et stort udvalg af deres produkter, som alle er af den bedste kvalitet. Deres tobakpakker finder du enten som 50 grams pakker eller pakker med 200 gram. Du kan derfor vælge den mængde, der passer bedst til dine behov. Du kan også med fordel vælge pakkerne med 50 gram og dermed vælge flere forskellige smage, hvis du er interesseret i at prøve flere forskellige.

Sørg også for at tjekke alle de andre typer af tobak, vi tilbyder her på siden, så du er sikker på at finde lige netop den, du har brug for.

Lækre smagsvarianter og kombinationer

Al-Fakher har tobak til enhver smag og er perfekt til dig, der blot ønsker én enkelt smag, når du ryger. De har nemlig alt fra de friske og frugtige smage såsom æble, citron og fersken til de mere atypiske smage såsom lakrids, mojito og meget mere. Flere af smagene fås også med en kombination af mint, som er med til at give rygeoplevelsen et friskt pust. De har altså mange forskellige og spændende former for tobak, der uden tvivl er et forsøg værd.

Er du blevet helt tændt på ideen om at afprøve alle de gode smagsvarianter, men mangler du en vandpibe, før du kan komme i gang? Så kan du med fordel shoppe vores gode og kvalitetsrige vandpiber, som vi ligeledes har et bredt udvalg af her på siden.

Kvalitet og fornuftige priser

Alle produkterne fra Al-Fakher er af super god kvalitet og noget af det bedste, du kan få. Trods den gode kvalitet, så kan du få deres tobak til meget fornuftige priser – også når du handler hos os.

Er du ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarked eller lignede, og er du interesseret i at shoppe større mængder af tobak, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan opfylde dine behov. Vi gør altid vores bedste for at imødekomme vores kunders ønsker og behov, og derfor skal du ikke tøve med at henvende dig til os, så vi sammen kan nå frem til en god løsning.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for gode råd eller vejledning? Hos HD Shisha sidder vi altid klar på tasterne, når du kontakter os på info@hdshisha.dk med dine spørgsmål. Meddel os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.