Kan man få vandpibe tobak uden nikotin? Svaret er ja. Her på siden har vi samlet hele udvalget af vandpibe tobak uden nikotin. Man kan eksempelvis bruge vandpibe creme, som kan anvendes i stedet for den traditionelle vandpibe tobak. Man kan også mixe det sammen for, at intensivere vandpibe smagen. Vandpibe tobak uden nikotin giver både god smag og meget røg.

Vandpibe tobak uden nikotin – Creme, Stone & Væske

Er du vild med at ryge vandpibe, men ville du ønske, du kunne gøre det på en sundere måde? Med nikotinfri vandpibe tobak kan du ryge lige så meget, som du vil helt uden at inhalere en masse nikotin, som er sundhedsskadeligt i store mængder. Det fungerer mindst lige så godt, som almindelig vandpibe tobak med nikotin gør, og så fås det ligeledes med et hav af forskellige smage.

 

Hos HD Shisha finder du et stort udvalg af vandpibe tobak uden nikotin. Du kan blandt andet shoppe nikotinfri vandpibe tobak fra True Cloudz. Deres vandpibe tobak fungerer som en slags creme, der er nem at anvende, og som giver en rigtig god røg. Derudover finder du også nikotinfri vandpibe tobak som små sten, der er tilsat en væske. Denne type vandpibe tobak uden nikotin kan du blandt andre få fra ICE Rockz. Se det store udvalg hos HD Shisha og kom godt i gang med din nikotinfri rygeoplevelse.

Fantastisk erstatning for almindelig vandpibe tobak

Selvom der ikke er nikotin i din vandpibe tobak, så kan du stadig få den fulde oplevelse af at ryge vandpibe. Der findes masser af gode smage at vælge imellem. Så hvad enten du er til de søde, frugtige eller syrlige smage, så kan du helt sikkert finde alle dine favoritter i udvalget af nikotinfri vandpibe tobak. Derudover er der brugt glycerol i produktionen af  vandpibe tobak uden nikotin i stedet for nikotin. Dette er med til at give den fugtighed i tobakken, som er nødvendig, og så gør det ligeledes, at den nikotinfri vandpibe tobak fungerer på samme måde som almindelig vandpibe tobak.

Du kan læse meget mere om vandpibe tobak uden nikotin, hvis du er nysgerrig og vil vide endnu mere om, hvordan det fungerer.