Social Smoke vandpibe tobak af god kvalitet til din vandpibe

Social Smoke blev lanceret i 2003 som en online detailhandel fra en universitetsstuderendes soveværelse. Fra denne ydmyge start lagde Ali Nadimi grundlaget for Social Smoke gennem hårdt arbejde og beslutsomhed. Idéen bag Social Smoke var at forme et koncept, der kunne bringe folk sammen i sociale sammenhæng. 

Næsten 12 år senere fra modtagelsen af sin første online ordre, accepterede Social Smoke sin endelige detailordre. Denne bittersøde begivenhed markerer påbegyndelsen af en genfødt Social Smoke. Virksomheden er i dag den største producent af vandpibetobak i USA. Det amerikanske vandpibetobak kom i 2017 på hylderne i de danske supermarkeder, kiosker, webshops osv.

Selvfølgelig kan du også købe din Social Smoke vandpibetobak hos HD Shisha. Du finder et kæmpe udvalg, og du kan ligeledes shoppe Al-Fakher vandpibetobak, Adalya vandpibetobak og meget mere.

Vandpibetobak med et hav af gode smage

Når du shopper dit Social Smoke vandpibetobak hos HD Shisha, har du mulighed for at finde lige netop den smag, du synes bedst om. Prøv blandt andet:

  1. Baja Blue
  2. Lemon Chill
  3. Watermelon Chill
  4. Twisted
  5. Absolute Zero
  6. Pink Lemonade
  7. Mojito
  8. Berry Punch
  9. French Vanilla

Dette er blot nogle af de gode vandpibe smage fra Social Smoke Tobak. Der finde mange flere, og du kan med fordel prøve dig frem og finde lige netop den vandpibe smag, du allerbedst kan lide. Når du alligevel shopper din vandpibetobak, kan du med fordel tjekke resten af shoppen og se, om der er andet, du mangler for at få den mest optimale rygeoplevelse. Se eksempelvis udvalget af vores kvalitetsrige vandpiber fra en række af kendte brands. Du finde ligeledes kul og kultændere af god kvalitet, og vi har masser af smart vandpibetilbehør, du kan bruge for at komme i gang med at ryge din Social Smoke vandpibetobak.

Amerikansk vandpibetobak til gode og fornuftige priser

Som sagt er det lækre, amerikanske vandpibetobak lavet af gode materialer og ingredienser, hvilket er med til at give den en fantastisk god kvalitet. Det er en fornøjelse at anvende, når du skal ryge din vandpibe – også fordi du har så mange forskellige vandpibe smage at vælge imellem.

Ikke nok med det, så finder du Social Smoke Tobak til virkelig gode priser, når du shopper hos HD Shisha. Trods den gode kvalitet er priserne faktisk  lave og utroligt fornuftige. Der er altså mange gode grunde til at vælge et brand såsom Social Smoke, når du skal shoppe god vandpibetobak.

Nyttig information

Skulle du være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi du er ejer af en vandpibecafé, kiosk, supermarkedet eller noget lignende, så er du mere end velkommen til at kontakte osinfo@hdshisha.dk. Du bedes efterlade et nummer, vi kan kontakte dig på.