El-Badia vandpiber

El-Badia vandpiber – små vandpiber, små priser

På HD Shisha finder du et bredt udvalg af de smarte vandpiber fra El-Badia. El-Badia er et af de erfarne vandpibemærker, der er kendt for sine små kvalitetsvandpiber. El-Badia er konstant i udvikling og sikrer sig altid, at deres produkter er af bedste kvalitet. Dette i takt med, at deres mærkesager er kvalitet, udseende og brugervenlighed. Ønsker du altså at investere i en vandpibe af god kvalitet, som er lidt mindre end de fleste, og som samtidig er nem at bruge og håndtere, så er El-Badias vandpiber et rigtig godt bud til netop dig.

El-Badia vandpiberne er ekstraordinære vandpiber med fokus på design, innovation, funktionalitet og elegance. Er disse nøgleordene, du leder efter i din nye vandpibe? Og leder du måske efter en vandpibe, der ikke fylder så meget. Prøv eksempelvis den elegante El-Badia C1 vandpibe eller den smarte El-Badia X1. Begge vandpiber er blot 25 centimeter i højden, og så har de et keramisk hoved samt en slange af silikone. El-Badia C1 og X1 findes blandt andet i farverne guld, grøn, gul, rød, pink, sort, sølv og turkis – så der er rig mulighed for at finde den i lige den farve, du bedst kan lide.

Ikke nok med, at El-Badia vandpiberne er af yderst god kvalitet, så kan du ligeledes få dem til super gode priser. På HD Shisha kan du nemlig få vandpiberne helt ned til 199,95 kroner stykket. Derfor kan disse vandpiber også være helt perfekte til dig, der vil investere i en vandpibe for første gang, men er lidt i tvivl om, hvorvidt det er noget for dig. Med El-Badia får du kvalitet til lave priser.

Vandpiber af god kvalitet

El-Badia har beskæftiget sig med vandpiber, vandpibetobak, kul og vandpibetilbehør siden 1991. De har været aktive på markedet længe før “vandpibekulturen” kom til Europa, og de har derfor spillet en vigtig rolle i at indføre denne og gøre vandpiber moderne og til et hit blandt mange i Danmark såvel som I resten af Europa.

I 1990’erne voksede vandpibekulturen rundt omkring, og El-Badia begyndte at importere vandpiber til Europa og sælge en stor del af dette sortiment på julemarkeder, festivaler og i specialbutikker. Det var blandt andet den voksende turisme til de mellemøstlige lande, som påvirkede boostet i Europa – og europæere fik øjnene op for de snart populære vandpiber.

El-Badia pakketilbud

Er du i tvivl om, hvad du har brug for, når du skal investere i en vandpibe, eller er det måske første gang, du køber en vandpibe? Specielt hvis det er første gang, står du måske og mangler lidt mere end blot en vandpibe. Det er jo ikke helt nok med en vandpibe – i hvert fald ikke, hvis du gerne vil bruge den til at ryge. Derfor har vi gjort det nemt for dig her på HD Shisha. Vi har sammensat gode pakketilbud til dig, der mangler alle de små elementer til at komme i gang med din næste (eller første) rygeoplevelse. Tjek de gode E-Badia pakketilbud her på siden, hvor du får både en af de eksklusive kvalitetsvandpiber fra El-Badia og andre materialer, der får dig startet på den mest optimale måde.

Du kan eksempelvis vælge et pakketilbud, der indeholder El-Badia Celeste X1 vandpiben, et silikonehoved, en varmeregulator, 1 kilo TOM SILVER kul samt en Elefant kultænder.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning

Hos HD Shisha sidder vi klar på tasterne, når du kontakter os på info@hdshisha.dk med dine spørgsmål. Meddel os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.