Leder du efter en ny vandpibe? Vi har Danmarks bedste udvalg af vandpiber fra alle de populære mærker Oduman, Mya, El-Badia, Aladin mv. Køb vandpiber hos HD Shisha her på siden.

Køb vandpibe i flot design på HD Shisha

Har de flotte vandpiber fra mellemøsten fanget din interesse? Har deres glansfulde design og duftende søde tobak vakt din nysgerrighed?

Vandpiber er yderst populært og kan hurtigt blive et samlingspunkt for opmærksomheden. Det er nemt at samles et par venner til en hyggelig aften, hvor vandpiben er i centrum. Det kræver ikke det helt store arrangement, og vandpiben kan ligeledes bruges til de hyggelige og rolige aftener såvel som til de mere festlige stunder. Der findes et kæmpe udvalg af forskellige vandpiber og vandpibe tobak dertil, og her på HD Shisha kan du nemt køb vandpiber, og finde lige netop den vandpibe, du finder interessant. Vi har gjort det nemt for dig. Her på siden finder du nemlig ikke kun vandpiber. Du kan ligeledes finde det tilbehør og de materialer, du har brug for til din vandpibe – og du kan nemt og bekvemt handle dit vandpibe tobak og vandpibe kul med det samme, så du modtager det hele samlet og kan bruge det lige så snart, du får pakken ind ad døren.

Tjek vores store udvalg af vandpiber. Her på siden finder du blandt andet de populære Aladin vandpiber, Oduman vandpiber, El-Badia vandpiber og MYA vandpiber.

Køb vandpibe i forskellige størrelser og modeller

Hos HD Shisha fås et kæmpe sortiment, hvor der findes forskellige størrelser og modeller. Det gør, at du kan købe vandpiber i lige nøjagtig den model, som falder i din smag og dækker dine behov. Måske bruger du oftest din vandpibe sammen med en gruppe venner, og det vil måske derfor være praktisk med en model, der har flere slanger. Vi har flere forskellige vandpiber, som har op til tre slanger, hvilket gør, at vandpiben nemt kan deles mellem flere. Hvis flere personer skal være med i rygeoplevelsen, har vi her på siden også smarte engangsmundstykker, der egner sig perfekt til formålet. Således er I ikke nødsagede til at dele samme mundstykke. Mundstykkerne kan ligeledes nemt tages af og rengøres.

Køb vandpibe til rejsen og til farten – Rejsevandpiber

Hos HD Shisha har vi et hav af forskellige vandpiber, og mangler du den perfekte vandpibe til din næste rejse, så er det hos os, du finder den. Vi har nemlig vandpiber i rejsestørrelser, der grundet deres kompakte størrelse, gør dem helt perfekte til at medbringe på rejsen. Prøv eksempelvis de smarte Oduman vandpiber, hvor du finder deres serie af Oduman Travel vandpiber. Ikke nok med at disse vandpiber ikke fylder meget i tasken eller kufferten, så kommer de ligeledes i en lille taske, som beskytter selve vandpiben under rejsen.

Køb vandpibe – guide

Vil du gerne sikre dig at købe den rette vandpibe og være godt forberedt, når du køber den, så er der en række ting, du bør overveje og tage stilling til. Derfor har vi lavet en købsguide, du kan læse, så du bedre og sikkert kan finde ud af, hvilken vandpibe, du skal købe, og hvilken der er den helt rette for dig.

Størrelse

Skal du købe vandpiber, er en af de vigtige ting at tage stilling til nemlig størrelsen. Hvor høj skal den være, og hvor meget må den fylde? For det meste handler dette valg om, hvad du selv foretrækker. Det er værd at overveje, hvad du har tænkt dig at bruge vandpiben til. Skal du eksempelvis sidde med den et sted, hvor den skal kunne stå på gulvet, er det klart en fordel at vælge en, der er ret høj. Skal du derimod kunne transportere den forskellige steder hen – eksempelvis på rejser, bør du overveje en, der er knap så stor og som, grundet størrelsen, egner sig til rejser.

Materiale

Nogle mener, at vandpiber lavet af messing er de bedste. De er både tunge og solide, og så har de en fantastisk holdbarhed. Nok vil de oxidere, men du vil ikke opleve korrosion af metallet. Dog kræver de en del pasning, eftersom de bør pudses ofte for at holde sig pæne og skinnende. Andre derimod foretrækker en kombination af rustfrit stål og messing eller kobber. 

Priser

Når du køber en vandpibe, vil du opleve, at priserne varierer en hel del. Oftest vil det være således, at jo højere prisen er, jo mere får du for pengene, og jo bedre er kvaliteten. Dog forekommer det indimellem også, at man mest af alt betaler for udseendet og knap så meget for kvalitet, hvis man vælger blandt de dyreste. Derfor kan det indimellem godt svare sig at købe en vandpibe, der er lidt billigere.

Udseende

Måske er udseendet af vandpiben også en vigtig faktor for dig, når du skal købe en vandpibe. Skal vandpiben eksempelvis kunne stå fremme derhjemme til pynt eller lignende, er det værd at kigge efter en, der også har et flot ydre og ikke udelukkende er funktionel.

Antallet af slanger

Det kan også være en rigtig god idé at overveje, hvor mange personer der skal være plads til at kunne ryge ad gangen. Er det kun dig selv, vil det være nok, at vandpiben kun har plads til en enkelt slange, men er i derimod mange, der skal kunne ryge på samme tid, uden at I konstant skal bytte slange og mundstykker, kan det være værd at kigge efter en vandpibe, hvor der er plads til at montere mere end blot en enkelt slange.

Hjælp til at finde din næste vandpibe?

Er du i tvivl om, hvilken vandpibe din næste skal være? Så tøv ikke med at kontakte os på mail  info@hdshisha.dk. Når du skriver til os, kan du blot meddele os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.

Vi hjælper og guider dig, så vi kan imødekomme netop dine behov bedst muligt, så du får præcist det, du ønsker.

Hurtig levering på vandpiber, fri fragt ved køb for over 500 kr. og udbringning i Odense

Køber du dine vandpiber, tobak eller andet her på HD Shisha, får du dag til dag levering. Derudover skal du blot købe for minimum 500 kr. for at slippe for at betale for fragten. Hvis du bor i Odense har du ligeledes mulighed for at benytte dig af vores udbringningsservice. Det betyder, at du kan leje en vandpibe, hvorend i Odense du bor. Vi sørger for, at du får en vandpibe i god kvalitet – og tobak følger ligeledes med, når du lejer hos os.

Skulle du være interesseret i køb af større mængder – hvis du eksempelvis er ejer af en vandpibecafé, kiosk, supermarked eller lignende – er du velkommen til at kontakte osinfo@hdshisha.dk.

Vandpibens struktur og bestanddele

En vandpibe består af en række bestanddele, som er gode at kende til, inden brug af selve vandpiben. Her kan du læse lidt om de forskellige dele og hele vandpibens struktur, så du er godt forberedt til din næste rygeoplevelse:

Kop

Koppen eller pibehovedet, som også kaldes for “hovedet”, er her, man kommer tobakken i. Koppen er oftest lavet af ler eller metal.

Kulrist

Kulristen bruges til at dække hovedet, så kullene ikke kommer i direkte kontakt med tobakken. Alternativt kan man bruge sølvpapir. Kulristen er lavet med huller i, hvorfor man skal prikke huller i sølvpapiret, hvis man vælger at bruge dette i stedet.

Askebakke

En askebakke bruges til at lægge de afbrændte stykker kul ned på. Askebakken er placeret under hovedet (koppen), men på enkelte piber sidder den længere nede på piberøret.

Pibe

Pibe/piberøret er den del i midten af piben, der forbinder hoved og glas. Det er her, røgen går igennem og ned under vandet i glasset.

Slange

Slangen bruger man til at suge i, når man ryger. Når man suger, skaber man et undertryk i luftkammeret, og på denne måde trækker man røgen fra hovedet, ned gennem glasset, og ud til mundstykket.

Kolbe/glas

Det er i kolben, man fylder vand i. Det er vigtigt, at man ikke fylder det med vand, eftersom der også skal være plads til luft, så man kan danne undertrykket. Piberørets ende skal stikke omkring 2–3 cm. ned under vandet.

Ventil

Ventilen gør det muligt at tømme glasset for røg. Synes man, at smagen er for skarp, eller at der er lidt for meget røg, så skal man blot puste i slangen, så røgen flyder ud gennem ventilen. 

Pakninger

Pakningerne sørger for at vandpiben er lufttæt. Som regel er der tre pakninger på en vandpibe: Mellem hoved og pibe, mellem slange og pibe og mellem glas og pibe.

Fakta om vandpiber

En vandpibe eller shisha hedder på arabisk: شيشة eller أركيلة, på engelsk: Hookah og på tyrkisk Nargile.

En vandpibe er en større form for pibe, som oprindeligt stammer fra Indien og bruges til at ryge forskellige slags tobak.

Røgen bliver ført gennem en beholder med vand og gennem et højt rør. Derefter igennem en slange som føres til munden.

Vandpiben har nydt stor popularitet i den arabiske verden og er meget udbredt i Mellemøsten.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er kvaliteten på vandpiberne?

Vandpiberne du finder hos HD Shisha er alle i topkvalitet. Mange af de vandpiber du finder hos os er robuste og lavet i materialer, der holder godt og sikrer, at vandpiberne holder sig pæne.

Kan man få gratis fragt på vandpiber?

Køber du for et minimum af 500 kr., så er du ligeledes sikret gratis fragt på de varer, du bestiller i webshoppen.

Kan man få vandpiber i rejsestørrelse?

Ja – hos HD Shisha kan man både få almindelige vandpiber samt vandpiber i rejsestørrelse. Tjek blandt andet vores udvalg af Oduman Travel vandpiber, som er helt perfekte til rejsen.

Hvordan er prisen på vandpiber?

Hos HD Shisha er priserne på vandpiber super gode og fornuftige. Du kan finde billige vandpiber helt ned til 149,95 kr.