Bredt udvalg af vandpiber i flotte design på HD Shisha

Har de flotte vandpiber fra mellemøsten fanget din interesse? Har deres glansfulde design og duftende søde tobak vakt din nysgerrighed?

Vandpiber er yderst populært og kan hurtigt blive et samlingspunkt for opmærksomheden. Det er nemt at samles et par venner til en hyggelig aften, hvor vandpiben er i centrum. Det kræver ikke det helt store arrangement, og vandpiben kan ligeledes bruges til de hyggelige og rolige aftener såvel som til de mere festlige stunder. Der findes et kæmpe udvalg af forskellige vandpiber og tobak dertil, og her på HD Shisha kan du nemt shoppe lige netop den vandpibe, du finder interessant. Vi har gjort det nemt for dig. Her på siden finder du nemlig ikke kun vandpiber. Du kan ligeledes finde det tilbehør og de materialer, du har brug for til din vandpibe – og du kan nemt og bekvemt handle dit tobak og kul med det samme, så du modtager det hele samlet og kan bruge det lige så snart, du får pakken ind ad døren.

Tjek vores store udvalg af vandpiber. Her på siden finder du blandt andet de populære Aladin vandpiber, Oduman vandpiberne, El-Badia vandpiberne og MYA vandpiberne.

Hjælp til at finde din næste vandpibe?

Er du i tvivl om, hvilken vandpibe din næste skal være? Så tøv ikke med at kontakte os på mail  info@hdshisha.dk. Når du skriver til os, kan du blot meddele os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.

Vi hjælper og guider dig, så vi kan imødekomme netop dine behov bedst muligt, så du får præcist det, du ønsker.

Vandpiber i forskellige størrelser og modeller

Hos HD Shisha fås et kæmpe sortiment, hvor der findes forskellige størrelser og modeller. Det gør, at du kan få lige nøjagtig den model, som falder i din smag og dækker dine behov. Måske bruger du oftest din vandpibe sammen med en gruppe venner, og det vil måske derfor være praktisk med en model, der har flere slanger. Vi har flere forskellige vandpiber, som har op til tre slanger, hvilket gør, at vandpiben nemt kan deles mellem flere. Hvis flere personer skal være med i rygeoplevelsen, har vi her på siden også smarte engangsmundstykker, der egner sig perfekt til formålet. Således er I ikke nødsagede til at dele samme mundstykke. Mundstykkerne kan ligeledes nemt tages af og rengøres.

Hurtig levering på vandpiber, fri fragt ved køb for over 500 kr. og udbringning i Odense

Shopper du dine vandpiber, tobak eller andet her på HD Shisha, får du dag til dag levering. Derudover skal du blot købe for minimum 500 kr. for at slippe for at betale for fragten. Hvis du bor i Odense har du ligeledes mulighed for at benytte dig af vores udbringningsservice. Det betyder, at du kan leje en vandpibe, hvorend i Odense du bor. Vi sørger for, at du får en vandpibe i god kvalitet – og tobak følger ligeledes med, når du lejer hos os.

Skulle du være interesseret i køb af større mængder – hvis du eksempelvis er ejer af en vandpibecafé, kiosk, supermarked eller lignende – er du velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk.

Fakta om vandpiber

En vandpibe eller shisha hedder på arabisk: شيشة eller أركيلة, på engelsk: Hookah og på tyrkisk Nargile.

En vandpibe er en større form for pibe, som oprindeligt stammer fra Indien og bruges til at ryge forskellige slags tobak.

Røgen bliver ført gennem en beholder med vand og gennem et højt rør. Derefter igennem en slange som føres til munden.

Vandpiben har nydt stor popularitet i den arabiske verden og er meget udbredt i Mellemøsten.

{
“@context”: “http://schema.org”,
“@type”: “Product”,
“name”: “Vandpiber”,
“brand”: “HD Shisha”,
“offers”: {
“@type”: “AggregateOffer”,
“lowPrice”: “89.95”,
“highPrice”: “1724.95”,
“priceCurrency”: “DKK”
},
“aggregateRating”:{
“@type”:”AggregateRating”,
“ratingValue”: “4.6”,
“reviewCount”: “6”,
“bestRating”: “5”
}
}