Oduman vandpiber

Oduman vandpibe – eksklusive vandpiber med håndblæst glas

Oduman blev skabt i 2014, hvor de begyndte at producere og sælge unikke vandpiber. Via deres lækre design og gode vandpiber har Oduman formået på meget kort tid at gøre deres kunder tilfredse og vinde deres tillid. De specialiserer sig i at producere kvalitetsvandpiber i glas, som er designet og fremstillet i Tyrkiet – og det er selve deres design, der gør dem ekstra unikke. Oduman bruger ligeledes en bestemt teknologi til at give det rustfri stål et godt finish.

Odumans opskrift på deres store succes er: Deres gode design, kvalitet og funktionalitet. De kombinerer disse tre faktorer med viden og erfaring fra ingeniører og arbejder med stor omhu.

Fælles for ODUMAN vandpibe design er:

  • Glasset er håndblæst og er et eksklusivt produkt.
  • Metallets dele er lavet i rustfrit stål.
  • Slangerne er lavet i silikone af god kvalitet og er lette at rengøre.

Vær opmærksom på, at der ikke følger hoved med til vandpiberne. Du har mulighed for at finde forskellige varianter af hoveder her på siden.

Stort udvalg af Oduman vandpiber på HD Shisha

På HD Shisha er vi stolte forhandlere af Odumans flotte vandpiber i god kvalitet.

Vandpiber er perfekte til nemt at samle vennerne til en hyggelig eller festlig aften. Vandpiben kan sætte prikken over i’et på en helt almindelig dag, hvor man har lyst til, at der skal ske lidt ekstra. Du skal blot tænde op i vandpiben, og der er rig mulighed for en hyggelig og sjov aften. Skal aftenen med vennerne gøres lidt ekstra ud af, kan du prøve vores udvalg af forskellige, lækre drikkelser, du finder her på webshoppen og med et enkelt klik kan tilføje til din ordre, når du shopper din nye Oduman vandpibe.

Oduman travel til din næste rejse

Drømmer du om at kunne medbringe din vandpibe, når du er ude at rejse, men fylder din vandpibe simpelthen for meget til, at der er plads til den i kufferten? Hvorfor så ikke investere i en af Odumans travel vandpiber? Vandpiberne egnede til rejser er små og fylder ikke meget i tasken eller kufferten. Derudover kommer de også i en lille taske, som er med til at beskytte selve vandpiben, så du ikke risikerer, at den går i stykker under rejsen. Hos HD Shisha er vi helt vilde med den flotte Oduman Travel Gold, som er blot 18 centimeter høj. Den har en slange i silikone, som gør rygeoplevelsen ekstra behagelig, og så har den håndtag i aluminium. Denne udgave har super fine gulddetaljer, der får den til at se ekstra eksklusiv ud – det er da ikke til at stå for.

Har du brug for hjælp og vejledning?

Er du i tvivl om, hvilken af Odumans vandpiber, der passer bedst til dine behov? Så hold dig endelig ikke tilbage – kontakt os på mail info@hdshisha.dk og vedlæg det nummer, vi må kontakte dig på. Så ringer vi dig op, så snart vi kan.

Vi hjælper og guider dig, så vi kan imødekomme netop dine behov bedst muligt, så du får præcist det, du ønsker. Vi kan blandt andet også vejlede dig og fortælle dig alt, du har brug for at vide om Odumans vandpiber og resten af de vandpiber, vi udbyder.

Hurtig levering, fri fragt ved køb for over 500 kr. og udbringning i Odense

Få dag til dag levering, når du shopper dine vandpiber, tobak eller andet her på HD Shisha. Sørg ligeledes for at købe for minimum 500 kr., hvis du vil undgå at betale for fragt.

Bor du eller befinder du dig i Odense? Så har du mulighed for at leje en vandpibe hos os. Vi sørger for, at du får en vandpibe i god kvalitet – og tobak følger ligeledes med, når du lejer hos os.

Kan du købe vandpiber i rejsestørrelse?

Ja – Oduman har et bredt udvalg af vandpiber i rejsestørrelser. De fylder ikke meget, og så kommer de ligeledes i en lille taske.

Hvad er slangerne lavet af?

Odumans slanger på vandpiberne er lavet af silikone, hvilket giver en behagelig rygeoplevelse og gør slangen nem at gøre ren.

Er Odumans vandpiber lavet i rustfrit stål?

Ja – Oduman vandpiberne er lavet af rustfrit stål i et godt finish.