Hookah Squeeze – Creme – 50 g

DKK 74,95

HDSHISHA.dk er altid på forkant med, hvad der kommer på hylderne på det danske marked. Derfor er der blevet investeret i Hookah Squeeze creme til hylderne.

Der findes 16 forskellige varianter i Danmark. ♥♥♥

Ryd
Varenummer (SKU): 45 Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,
Hookah Squeeze Molasses

Squeeze er efterhånden begyndt at blive populært på mange hylder i det Europæiske marked.

Der findes en masse forskellige smage, som kan være med til at øge mængden af røgen og få tobakken til at brænde langsommere.

Hookah Squeeze kan blandes med hinanden, så man kan få nogle lækre smagsrige varianter.

 

Smag:

HDSHISHA.dk har i første omgang fået 16 forskellige varianter af Hookah Squeeze på hylderne. Disse 16 varianter er de mest solgte i Europa.

Creme:

Cremen kommer i originale emballage. Selve cremen kommer i forskellige farver.

Alt vores creme kommer i 50 grams emballage, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte mellem de forskellige smagsvarianter, hvis dette er ønsket fremfor de store pakninger.

Information

Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibe cafe, kiosk, supermarked, storryger eller noget lignende, så er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk.

I bedes efterlade et nummer, som vi kan kontakte jer på..

Brand

Hookah Squeeze

Hookah Squeeze Molasses
Squeeze er efterhånden begyndt at blive populært på mange hylder i det Europæiske marked. Der findes en masse forskellige smage, som kan være med til at øge mængden af røgen og få tobakken til at brænde langsommere. Hookah Squeeze kan blandes med hinanden, så man kan få nogle lækre smagsrige varianter. Smag: HDSHISHA.dk har i første omgang fået 16 forskellige varianter af Hookah Squeeze på hylderne. Disse 16 varianter er de mest solgte i Europa.
Creme:
Cremen kommer i originale emballage. Selve cremen kommer i forskellige farver. Alt vores creme kommer i 50 grams emballage, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte mellem de forskellige smagsvarianter, hvis dette er ønsket fremfor de store pakninger.
Information
Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibe cafe, kiosk, supermarked, storryger eller noget lignende, så er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk. I bedes efterlade et nummer, som vi kan kontakte jer på.
Hookah Squeeze

, , , , , , , , , , , , , , , ,