ICE Rockz – Stones – 120 g

DKK 69,95

HDSHISHA.dk er altid på forkant med, hvad der kommer på hylderne på det danske marked.  Derfor er der blevet investeret i ICE Rockz stone til hylderne.

ICE Rockz er små sten, som har fået tilsat flyvende væske, og bruges som tobak til vandpiben.

ICE Rockz – indeholder mange gode/smarte egenskaber. Bl.a. kan man genbruge dem, uden at miste smagen.

Ryd
Varenummer (SKU): 46 Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,

ICE Rockz er efterhånden begyndt at blive populært på mange hylder i det Europæiske marked.

Der findes en masse forskellige smage, som man kan bruge og skifte med.

ICE Rockz kan blandes med hinanden, så man kan få nogle lækre smagsrige varianter.

Smag:

HDSHISHA.dk har I første omgang fået en masse forskellige varianter af ICE Rockz på hylderne. Disse varianter er de mest solgte i Europa.

ICE Rockz – Stone:

ICE Rockz kommer i original emballage. Selve ICE Rockz kommer i forskellige farver.

Alt vores stone kommer i 120 grams emballage, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte mellem de forskellige smagsvarianter, hvis dette er ønsket fremfor de store pakninger.

Information

Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibe cafe, kiosk, supermarked, storryger eller noget lignende, så er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk.

I bedes efterlader et nummer, som vi kan kontakte jer på.

Brand

ICE Rockz

ICE Rockz er efterhånden begyndt at blive populært på mange hylder i det Europæiske marked. Der findes en masse forskellige smage, som man kan bruge og skifte med. ICE Rockz kan blandes med hinanden, så man kan få nogle lækre smagsrige varianter. Smag: HDSHISHA.dk har I første omgang fået en masse forskellige varianter af ICE Rockz på hylderne. Disse varianter er de mest solgte i Europa.
ICE Rockz - Stone:
ICE Rockz kommer i original emballage. Selve ICE Rockz kommer i forskellige farver. Alt vores stone kommer i 120 grams emballage, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte mellem de forskellige smagsvarianter, hvis dette er ønsket fremfor de store pakninger.
Information
Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibe cafe, kiosk, supermarked, storryger eller noget lignende, så er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk. I bedes efterlader et nummer, som vi kan kontakte jer på.
ICE Rockz

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,