True Cloudz – Creme – 75 g

DKK 74,95

HDSHISHA.dk er altid på forkant med, hvad der kommer på hylderne på det danske marked. Derfor er der blevet investeret i True Cloudz creme til hylderne.

Der findes 21 forskellige varianter i Danmark. ♥♥♥

Herunder ses en guide:

  1. Åbn beholderen og skræl forseglingen forsigtigt af.
  2. Før hver brug skal du blande cremen meget godt.
  3. Anvend et phunnel/silikone hoved. Det giver de bedste resultater. Smøre hovedet let med True Cloudz.
  4. Dæk hovedet med folie eller en varmeregulator og opvarm den. Vent i 5 min og nyde!
Ryd
Varenummer (SKU): 99 Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,

True Cloudz – Hookah Creme

True Cloudz er efterhånden begyndt og blive populært på det Europæiske markedet.

Der findes en masse forskellige smag, som kan være med til at øge mængden af røgen og få tobakken til at brænde langsommere.

True Cloudz kan blandes med hinanden, så man kan få nogle lækre smags-rige varianter.

True Cloudz er 100% fri for tobak. De fine skyer er baseret på en ren fordampende effekt af juicen og smagen, og dermed ingen brænding.

Smag:

HDSHISHA.dk har I første omgang fået 21 forskellige varianter af True Cloudz på hylderne. Disse 21 varianter er de mest solgte i Europa.

Creme:

Cremen kommer i original emballage. Selve cremen kommer i forskellige farver.

Alt vores creme kommer i 75 grams emballage, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte imellem de forskellige smagsvarianter, hvis dette er ønsket fremfor de store pakninger.

Information

Skulle man være interesserede i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, stor ryger eller noget lignende. Så er man velkommen til at kontakte osinfo@hdshisha.dk.

I bedes efterlader et nummer vi kan kontakte jer på.

 

Brand

True Cloudz

True Cloudz - Hookah Creme
True Cloudz er efterhånden begyndt og blive populært på det Europæiske markedet. Der findes en masse forskellige smag, som kan være med til at øge mængden af røgen og få tobakken til at brænde langsommere. True Cloudz kan blandes med hinanden, så man kan få nogle lækre smags-rige varianter. True Cloudz er 100% fri for tobak. De fine skyer er baseret på en ren fordampende effekt af juicen og smagen, og dermed ingen brænding. Smag: HDSHISHA.dk har I første omgang fået 21 forskellige varianter af True Cloudz på hylderne. Disse 21 varianter er de mest solgte i Europa.
Creme:
Cremen kommer i original emballage. Selve cremen kommer i forskellige farver. Alt vores creme kommer i 75 grams emballage, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte imellem de forskellige smagsvarianter, hvis dette er ønsket fremfor de store pakninger.
Information
Skulle man være interesserede i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, stor ryger eller noget lignende. Så er man velkommen til at kontakte osinfo@hdshisha.dk. I bedes efterlader et nummer vi kan kontakte jer på.
True Cloudz

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,