Adalya

Historie:

Adalya Tobak er et globalt brand, som er skabt af nogle tobak eksperter. Det blev stiftet tilbage i 1963, hvor stifteren startede med at styre og levere tobak til forskellige cafeer.

I 2004 åbnede de deres første cafe, hvor de leverede Tobak med høj kvalitet til deres kunder. Dette udviklede sig igennem årene, og Adalya åbnede deres første produktion af tobak i 2007.

I begyndelsen kun på hjemmemarkedet (Tyrkiet), hvor man i begyndelsen af 2009 begyndte at eksportere det til resten af verden og Europa.

I 2016 flyttede man hovedkontoret (hovedfabrikken) til Izmir, hvor man i dag producerer til hele verdenen.

I 2019 kom Adalya for første gang på hylderne i de danske supermarkeder, kiosker, webshop osv. pga at HDSHISHA.dk blev distributør af dette i Danmark.

Smag:

HDSHISHA.dk har I første omgang fået 10 forskellige varianter af Adalya på hylderne. Disse 10 varianter er de mest solgte i Europa.

Tobak:

Tobakken kommer i originale emballage med advarsler direkte fra Tyrkiet. Selve tobakken kommer i rødt, derfor er det forskelligt fra det som fås i Tyskland eller på det sorte marked i Danmark.

Alt vores tobak kommer i 50 grams pakker, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte mellem de forskellige smagsvarianter,hvis dette er ønsket fremfor de store pakninger.

Information:

Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibe cafe, kiosk, supermarked, storryger eller noget lignende, då er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk.

I bedes efterlade et nummer, som vi kan kontakte jer på.