Aladin

Aladin – vandpiber og vandpibetilbehør siden 1986

Aladin har beskæftiget sig med vandpiber, vandpibetobak, kul og vandpibetilbehør siden 1986. De har været aktive på markedet længe før “vandpibekulturen” kom til Europa, og de er det stadig den dag i dag. Det betyder også, at de har været med til at spille en nøglerolle i udformningen af “vandpibekulturen” i hele Europa.

For blot tyve år siden var det ikke så normalt, at unge mennesker røg vandpibe rundt omkring og på barer. Men i 1990’erne voksede vandpibesamfundet, og Aladin begyndte at importere Nakhla (tobak) til Europa. De solgte en stor del af det på julemarkeder, festivaler og i specialbutikker. Det var dette og den voksende turisme til de mellemøstlige lande, der satte gang i udbredelsen af vandpiber og den anderledes måde at ryge på.

Aladin har lavet et bredt udvalg af vandpiber, som kan findes her på siden. Du finder også vandpiber fra en række af andre mærker.

Produkter i topkvalitet

Hvis du leder efter en vandpibe i topkvalitet, så kan du med fordel vælge dem fra Aladin. De er lavet i gode materialer, der gør dem robuste og sørger for, at de holder længe. De er designet til at være mere end blot fint design. De er ligeledes funktionelle, nemme at bruge, og så er det super nemt at gøre dem rene efter brug.

Når du køber din Aladin vandpibe har du ligeledes mulighed for at købe Aladins rengøringsprodukter, så du er sikker på, at den bliver gjort ordentligt rent, hver gang du har brugt den.

Smart design til gode priser

Aladin vandpiberne er designet med enten et keramisk hoved eller et hoved lavet i ler med gitter. Derudover er flere af vandpiberne udstyret med slanger i silikone, hvilket gør rygeoplevelsen god og behagelig. Dette er også med til at gøre selve rengøringen af vandpiben nem at tilgå, når du er færdig med at bruge den.

Aladin vandpiben står sikkert og stabilt, og så fås de i stort set lige den farve eller udgave, du ønsker.

Trods det luksuriøse og gode design, så fås Aladin vandpiberne til super gode priser. Du kan ligeledes holde øje med tilbud og udsalg her på siden.

Vandpibetilbehør og alt det, du skal bruge

Aladin producerer meget mere end blot vandpiber. De laver også forskelligt vandpibetilbehør, så du har alt det, du skal bruge til din næste rygeoplevelse. Derfor kan du også finde deres tænger, foliehullere, elektriske pumper og meget mere. Du finder det hele på HD Shisha, så du med fordel kan shoppe alt dette i forbindelse med dit næste Aladin køb.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for gode råd eller vejledning? Hos HD Shisha sidder vi altid klar på tasterne, når du kontakter os på info@hdshisha.dk med dine spørgsmål. Meddel os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.