Kaloud

Kaloud

Kaloud har en god historie og her kommer en lille del af den.

I næsten så længe der har været et begreb om stammen eller civilisationen, har folk samlet sig. Samlet for at dele de oplevelser, der former hvem de er, og hvem de håber på at være. De samledes omkring lejrbålene, der lysede om natten; de samledes i fællesrum og værtshave i går; og i dag samles de på verdens caféer og lounger.

Fra Shanghai til London og fra New York til Tokyo sidder millioner sammen med hinanden og deler sig selv. De deler måltider, drikkevarer og… Vandpibe. De griner, de græder, de forelsker sig, og de skaber nye forhold – alt sammen når vandpiber overføres fra person til person, et ritual, der er forankret i vores fælles historie.

Nu, som vi med frimodighed går ud på rejsen mod vores fælles fremtid, har mennesker og kulturer, der opretholder dem, udviklet sig, og selvom smag og vaner kan have ændret sig, forbliver det underliggende formål – forbindelse – det samme. Det er i dette landskab, der hæder traditionerne og ritualerne i forbindelse og samtidig imødekommer behovene hos mennesker, der lever i en ny tidsalder, som Kaloud er født.

Men hvad er Kaloud?
“Kala” (Kalā) er hindi for kunst, og når det blandes med ordet sky, manifesterer det kulturelle og innovative paradigmeskift, også kendt som – KALOUD.

HD SHISHA:

HDSHISHA.dk har en række af El-Badia’s varekatalog på lageret. Vi holder vores hylder opdateret med de nye produkter. Hvert år mødes vi mellem 2-3 gange med El-Badia ejeren, for at se deres ny udviklede produkter.

Information

Skulle man være interesserede i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, stor ryger eller noget lignende. Så er man velkommen til at kontakte osinfo@hdshisha.dk.

I bedes efterlader et nummer vi kan kontakte jer på.