Oduman

Oduman – vandpiber af håndblæst glas og meget mere

Oduman er et brand, der startede tilbage i 2014 med at producere og sælge deres smarte vandpiber. De specialiserer sig i at producere kvalitetsvandpiber i glas, som alle er designet og fremstillet i Tyrkiet. Det, der gør dem unikke, er deres flotte design af håndblæst glas. De benytter ligeledes en bestemt teknologi til at give det rustfri stål et godt finish.

Oduman går højt op i godt design, kvalitet og funktionalitet. De kombinerer disse tre faktorer med viden og erfaring fra ingeniører, hvilket gør, at alle deres produkter er af topkvalitet med et unikt og flot design.

På HD Shisha finder du alle deres flotte og unikke produkter. De har meget mere end blot deres smarte vandpiber, de tilbyder nemlig også vandpibetilbehør, som du ligeledes finder her på siden. Tjek også alle vores andre smarte produkter og vandpibetilbehør, hvis du står og mangler enkelte dele til din vandpibe derhjemme.

Vandpiber og vandpibetilbehør i enkelt design

På HD Shisha finder du alle de unikke og smarte vandpiber fra Oduman. Oduman har ligeledes udviklet forskelligt tilbehør til vandpiber, som du ligeledes har mulighed for at shoppe her på siden. Du finder blandt andet deres Oduman mundstykker til slager, som altid er gode at have, så du kan skifte mundstykke, når I er flere, der skal bruge vandpiben på samme tid. Tjek alle de gode produkter, så du er sikker på at få den bedste kvalitet, når du handler vandpiber og tilbehør.

Oduman Travel til når du skal ud at rejse

Kunne du godt tænke dig, at det var muligt at medbringe din vandpibe på rejsen eller ferien, men er der ikke plads i kufferten, eller er du bange for, at vandpiben skal gå i stykker? Så kan du med fordel shoppe de smarte Oduman Travel. Oduman har nemlig gjort lige netop dette muligt for dig, og har dermed skabt en vandpibe i rejsestørrelse, der gør det nemt at have den med, når du skal ud at rejse. De kommer i en smart, lille taske, der beskytter den, så du ikke risikerer, at den går i stykker. Se blandt andet den flotte og eksklusive Oduman Travel Gold, som både har et super flot design, og som er perfekt at have med på ferien.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for gode råd eller vejledning? Hos HD Shisha sidder vi altid klar på tasterne, når du kontakter os på info@hdshisha.dk med dine spørgsmål. Meddel os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.