Tom Cococha

Tom Cococha – kul af 100% kokosnøddeskaller

Tom Cococha fremstiller kulbriketter lavet af kokosnøddeskaller med den højeste kvalitetsstandard. Ved fremstilling af deres produkter, er de altid opmærksomme på de forskellige krav, der er i forhold til miljøkriterier og bæredygtighedstandarter. De har mere end 30 års erfaring med trækul fra kokosnøddeskaller, hvilket betyder, at de leverer produkter i topkvalitet. I takt med dette udvikler de konstant på deres produkter, så de med fordel kan tilpasse dem kundens krav og ønsker.

På HD Shisha finder du alle deres gode og kvalitetsrige produkter, som du med fordel kan shoppe, når du alligevel shopper vores unikke og smarte vandpiber.

Høj kvalitet og langvarig holdbarhed

Vælger du kul fra Tom Cococha, når du skal have gang i vandpiben derhjemme, så er du i hvert fald sikret høj kvalitet og lang holdbarhed. Du får en god og stabil varme, som ikke ender med at brænde din tobak af, når du skal i gang med din rygeoplevelse. Den stabile varme gør ligeledes, at kullene holder sig varme i lang tid, så du ikke risikerer, at de går ud eller mister sin varme efter kort tid. Dette betyder også, at du ikke skal bruge specielt meget kul, hver gang du tænder for din vandpibe. Der er altså mange gode grunde til at vælge Cococha. Tjek også resten af vores sortiment inden for kul og kultændere, så du er sikker på at finde lige netop det, du har behov for.

Pakketilbud med Tom Cococha

Her på siden finder du en masse gode pakketilbud, hvor vi har valgt at gøre det nemt for dig. Vi har nemlig sammensat forskellige produkter, du finder her på siden, til gode pakketilbud. Står du eksempelvis og mangler mere end blot en vandpibe, kan du med fordel benytte dig af de smarte tilbud, så du ligeledes kan spare lidt ekstra på de forskellige dele. Pakketilbuddene indeholder de bedste produkter af god kvalitet, og derfor kan du ligeledes finde Tom Cococha kul i mange af pakkeløsningerne. Du finder blandt andet et pakketilbud med en af de smarte El-Badia vandpiber, et silikonehoved, en varmeregulator, en kultænder og et kilo Tom Silver Kul. Der findes også løsninger uden vandpiber. Har du eksempelvis kun behov for en kultænder og kul, så har vi løsningen, der matcher dine behov.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for gode råd eller vejledning? Hos HD Shisha sidder vi altid klar på tasterne, når du kontakter os på info@hdshisha.dk med dine spørgsmål. Meddel os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.