TOM COCOCHA

Tom Cococha kul – god kvalitet og fremstillet af naturlige materialer

De smarte kulbriketter fra Tom Cococha er lavet af 100% naturlige materialer. De er nemlig fremstillet af kokosnøddeskaller, som er tilovers fra produktionen af andre kokosnøddeprodukter. Dette betyder, at der ikke er nogen træer og palmer, der bliver fældet med det formål at producere nye kulbriketter. Dette gør dem til et bæredygtigt brand, og du kan derfor med god samvittighed shoppe produkterne fra Tom Cococha, hvis du går op i miljøet og ønsker at tilpasse dig de små ændringer i hverdagen såsom at vælge bæredygtigt. 

Når Tom Cococha fremstiller deres produkter, er de altid opmærksomme på de forskellige krav, der er i forhold til miljøkriterier og bæredygtighedstandarter. Derudover har de mere end 30 års erfaring med trækul fra kokosnøddeskaller, hvilket betyder, at de leverer produkter i topkvalitet. De sørger også konstant for at udvikle deres produkter, så de lever op til deres kunders ønsker og behov.

På HD Shisha finder du alle Tom Cocochas produkter, som du med fordel kan tilføje kurven, når du alligevel shopper unikke og smarte vandpiber eller funktionelt og godt vandpibetilbehør.

God og stabil varme

Er du træt af kul, der ikke giver nok varme, eller som ikke har en stabil og holdbar varme? Så er der rigtig god grund til at vælge Tom Cococha kul. Med disse er du sikret høj kvalitet og lang holdbarhed. Du får en god og stabil varme, som har en lang levetid, og som ikke ender med at brænde din tobak af. Eftersom de har en lang levetid, betyder dette ligeledes, at du ikke behøver at bruge specielt meget kul ad gangen, når du tænder for din vandpibe. Har du brug for en god og effektiv kultænder, til når du skal i gang med din rygeoplevelse, så kan du med fordel finde et bredt udvalg her på siden.

Køb Tom Cococha kul og spar gode penge

Skal du alligevel bruge mere end blot kul, så kan du med fordel shoppe vores store udvalg af gode pakketilbud. Her finder du blandt andet kombinationer med forskellige vandpiber, kul, vandpibetilbehør, kultændere og meget mere. Du kan vælge lige netop den kombination, der passer til dine behov og ønsker, og så kan der være gode penge at spare ved at købe de forskellige ting som pakketilbud. Tjek udvalget af gode pakketilbud, så du ikke går glip af gode produkter til ekstra gode priser.

Kontakt os, hvis du er i tvivl om noget eller har brug for vejledning

Er du i tvivl om noget, eller har du brug for gode råd eller vejledning? Hos HD Shisha sidder vi altid klar på tasterne, når du kontakter os på info@hdshisha.dk med dine spørgsmål. Meddel os om det nummer, vi må kontakte dig på, og så ringer vi dig op, så snart vi kan.