Shiazo – Stones – 100 g

DKK 44,95

HDSHISHA.dk er altid på forkant med, hvad der kommer på hylderne på det danske marked. Derfor er der blevet investeret i Shiazo stone til hylderne.

Shiazo er små sten, som har fået tilsat flyvende væske, og bruges som tobak til vandpiben.

Shiazo – indeholder mange gode/smarte egenskaber. Bl.a. kan man genbruge dem, uden at miste smagen.

Ryd
Varenummer (SKU): 234 Kategorier: , Tags: , , , , , , , ,
Shiazo

Shiazo er efterhånden begyndt at blive populært på det Europæiske marked.

Der findes en masse forskellige smage, som man kan bruge og skifte imellem.

Shiazo kan blandes med hinanden, så man kan få nogle lækre og smagsrige varianter.

 

Smag:

HDSHISHA.dk har I første omgang fået en masse forskellige varianter af Shiazo på hylderne. Disse varianter er de mest solgte i Europa.

 

Shiazo – Stone:

Shiazo kommer i original emballage. Selve Shiazo kommer i forskellige farver.

Alt vores stone kommer i 100 grams emballage, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte mellem forskellige smage, hvis det er ønsket fremfor de store pakninger.

Information

Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, storryger eller noget lignende, så er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk.

I bedes efterlade et nummer, som vi kan kontakte jer på.

 

Brand

Shiazo

Shiazo er efterhånden begyndt at blive populært på det Europæiske marked. Der findes en masse forskellige smage, som man kan bruge og skifte imellem. Shiazo kan blandes med hinanden, så man kan få nogle lækre og smagsrige varianter. Smag: HDSHISHA.dk har I første omgang fået en masse forskellige varianter af Shiazo på hylderne. Disse varianter er de mest solgte i Europa. Shiazo - Stone: Shiazo kommer i original emballage. Selve Shiazo kommer i forskellige farver. Alt vores stone kommer i 100 grams emballage, da vi ønsker at gøre det nemmere og billigere for forbrugeren at skifte mellem forskellige smage, hvis det er ønsket fremfor de store pakninger. Information Skulle man være interesseret i køb af større mængder f.eks. fordi man er ejer af en vandpibecafe, kiosk, supermarkedet, storryger eller noget lignende, så er man velkommen til at kontakte os på info@hdshisha.dk. I bedes efterlade et nummer, som vi kan kontakte jer på
Shiazo

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,