• Dag til dag leverings
  • Danmarks største udvalg
  • Gratis fragt over 600 kr
  • Egen butik og eget lager
  • Log ind
  • Opret konto

Den perfekte vandpibe til strandturen 

Sommeren ligger lige om hjørnet, og de fleste glæder sig nok til at komme på stranden. Men som vandpiberyger ville det da være lækkert at have en lille vandpibe med på strandturen. Så drejer det sig bare om at finde den perfekte vandpibe til formålet.

Hvorfor er den lille vandpibe god?

Hvis du skal have din vandpibe med dig på stranden, er det relevant, at den ikke fylder for meget. Vores erfaring siger, at den perfekte vandpibe til strandturen er Oduman Travel, der er designet til at være praktisk at have med på farten. Vandpiben kommer endda med en handy lille rejsetaske, så du let kan pakke vandpiben sammen og have den med i hånden.

Oduman Gusto xs er også et godt bud på en lille vandpibe, der sagtens kan tages med til stranden, men den slår ikke Travel, som er lavere og derfor bedre kan stå i sandet.

Huskeliste: Hvad skal man have med på turen?

Der er sjældent mulighed for at købe udstyret i nærheden af stranden, så det er vigtigt at få det hele med hjemmefra. Men hvad skal man huske at pakke, hvis man gerne vil kunne nyde en vandpibe på stranden? Vi har lavet en huskeliste til dig:

  1. Oduman Travel
  2. Vandpibe hoved
  3. Varmeregulator
  4. Vandpibe kul
  5. Kultænder
  6. Kultang
  7. Vandpibe tobak

Hos HD Shisha har vi altid masser af pakketilbud, hvor du kan få alt det, du skal bruge til at ryge vandpibe, samlet til en god pris – så er du også sikker på ikke at glemme noget.

Gode vandpiber til en hyggelig sommeraften

Selvom du ikke har mulighed for eller lyst til at tage på stranden, kan du sagtens nyde en god vandpibe på en hyggelig sommeraften. Når du har dine venner på besøg, kan I med fordel tænde en vandpibe ude på terrassen eller altanen. Vandpiben har nemlig en helt unik evne til at samle selskabet til hyggelige samtaler og socialt samvær. Med en vandpibe til sommerfesten er du nærmest garanteret god stemning og snak.

Er det vigtigt for dig at have en dekorativ vandpibe, der sagtens kan stå fremme på reolen, når den ikke er i brug, har MYA lavet den søde lille Bambino, der også sagtens kan tages med på en strandtur. Den er noget mere pyntet end Oduman Travel, og den er meget smuk og elegant.

Er du på jagt efter eksklusivt design, bør du helt klart se på Odumans store udvalg af smukke, mundblæste vandpiber. Vi vil gerne vædde på, at du vil være vild med den unikke og kunstfærdige EMO Dream Hookah. Det elegante design gør, at du vil elske at sætte den på bordet til din næste sommerfest.

Køb din nye vandpibe hos HD Shisha

Går du og overvejer at investere i en vandpibe, så køb vandpibe hos HD Shisha, som har Danmarks bedste udvalg af vandpiber og vandpibetilbehør til dig, der ikke går på kompromis med kvalitet og design, når det kommer til din vandpibe. Vi har også et stort udvalg af den allerbedste vandpibetobak; der er mærker som Social Smoke og Crystal Clouds, som laver nogle af den lækreste shisha tobak, du kan finde.

Du kan også finde masser af billige vandpiber, hvis du ikke er villig til at betale for meget for din nye vandpibe. Er du i tvivl om, hvilken vandpibe du skal vælge, kan du læse vores store vandpibe test, hvor vi tager dig igennem de overvejelser, du bør gøre, inden du køber en vandpibe.

Vi har mange flere spændende blogindlæg, der kan besvare alle de spørgsmål, du måtte have om vandpiber og vandpiberygning. Du kan for eksempel læse mere om:

Categories: Vandpibe guides
Ida

Related Posts